Sex saker vi lärde oss från vittnesbörd

ÅTGÄRDER NYHETER JAX INVESTIGERAR: En glimt inuti en anklagad barnmördares sinne

Obs! Slutsatser i försöket av Donald Smith är planerade till onsdag.

1. Den medicinska undersökaren sa att Cherish Perrywinkle dog från att vara strängt, förmodligen med ett klädesplagg. Hennes skador skedde innan hon dog.

hon upprätthöll en enorm kraft på nacken, så att hon i princip inte kunde andas. Hon fick svullnad av hjärnan till följd av brist på syre i hennes hjärna, och som ett resultat av detta dog hon, sade Valerie Rao, den medicinska undersökaren som arbetade med Perrywinkle-fallet.

Rao sade tog mellan tre och fem minuter för att Cherish skulle dö. Kraften som användes under strängningen var så stark att Cherish drabbades av hudskador, berättade Rao.

2. Rao, en erfaren läkarundersökare som utfördes tusentals obduktioner, förväntades oväntat få en recess under sitt vittnesbörd.

Korrigering: Smith frågade sin advokat om han kunde ta ett foto för media, vände sig om och poserade. Rao verkade överväldigad av obduktionens bilder i domstol. ‘Kan jag få 5 minuter?’ hon frågade.

Försvaret bad omedelbart Gå Ner I Vikt På En Vecka om en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller misstroende när Dr. Rao bad om en paus. Staten hävdade att det var svårt för även professionella att vara sammansatta.

Förslaget till en mistrial nekades.

3. Dr. Rao hade Donald Smith fotograferat och noterade skador på hans könsorgan.

Juryn Gå Ner I Vikt På En Vecka visades bilder av Smith, liksom hans kläder från den dag han greps.

Smith undersöktes vid polisministerns byggnad, och han hade skador på hans penis som var relaterad till trauma och stämde överens med tidpunkten för Cherish död.

4. Försvaret vilade utan att kalla ett enda vittne.

Rättegången ett potentiellt dödsstraff ärendet förväntas vara flera dagar, men kan eventuellt slutföras så snart som onsdag.

5. DNA taget från Cherish Perrywinkle var en 1 i 35 quintillion match till Smith, säger experter.

Cherish var nedsänkt i vatten, så några av DNA kunde ha tvättats bort. Däremot hittades sperma på flera ställen på Cherish-kroppen, och annat DNA återfanns från sin nacke.