Sex saker du måste göra i Abu Viktminskning Tabletter Dhabi

1. promenera till prom

The Corniche är en episk fyra mil promenade med många ställen att sluta och njuta av en picknick. Du kan promenera hela längden på en eftermiddag, eller för att snabba på saker, varför inte hyra en cykel istället?

Två saker fångar ögat. Emiratens flagga, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller lika stor som en buss, uppe på en 360 ft pol, och den anmärkningsvärda Capital Gate-byggnaden, med en inbyggd mager på 18 grader (snedställningen på Pisa torn är fyra grader).

Avenue på Etihad Towers är ett nytt galleria dedikerad till high end mode. Vänd sedan några kvarter för att besöka Qasr al Hosn fort, den äldsta byggnaden i staden. När det gäller att äta ute är valet kolossalt, från etiopiskt, via kök i Mellanöstern och Europa, till Iran.

2. Äventyrsö

Yas Island, nära flygplatsen, är ett häftigt, rött hett centrum av adrenalinritt. Luta dig tillbaka, klamra fast och se dina knogar bli vita. Waterworld, som öppnades i år, sägs vara världens största vattenpark med ett svimlande val av forsränning, glidbanor, skrämmande raviner och oändliga vågmaskiner.

Ferrari World är den första temaparken tillägnad den berömda racerbilen. Den enastående ritten är världens snabbaste bergbanan, Formula Rossa, som berör 150mph.

Abu Dhabis Formula 1-spår är också här. Du är fri att springa eller cykla runt det varje tisdag gratis. Du Arena är öns andra stora funktion, som drakar sådana stjärnor som Sting nyligen.

3. Konsten att överraska Den här välmående emiratets senaste djärva plan är att ta med några av världens största konst till sitt nya kulturområde på Saadiyat Island, en tio minuters taxitur från stadens centrum.

Frank Gehry upprepar den glänsande silversymbolen i hans Guggenheim Museum Bilbao i Guggenheim Abu Dhabi, på grund av att han öppnas nästa år. Louvren Abu Dhabi, uppvisande lån från sitt namn i Paris och andra franska museer, följer 2015.

En permanent utställning, Saadiyat Island-historien, förklarar visionen.

Chocken av det nya fortsätter i den stora Sheikh Zayed Grand Mosque, öppen för gratis besök. Det finns plats för 40 000 tillbedjanare och moskén ståtar med världens Går Man Ner I Vikt största mattan och största ljuskrona. Kolonnerna står inför marmorpaneler inlagda med halvädelstenar.

4. Ökenblommar Bara en timme från den livliga staden kikade vi över den rakhyvla vapnet i en 100-tal sanddynam. Det finns ett bra val av 4×4-turer i denna orörda gyllene värld, tom förutom den ojämna oljebrunnen eller kraftpylon. Al Ain, som kallas Garden City på grund av dess grönska, är platsen att besöka i öknen.

5. Det öppnade 2011 och är särskilt attraktivt för den europeiska vintermarknaden. Min villa hade en privat pool, där jag åtnjutit det sällsyntaste av att behandla en före frukostdocka i februari.

Efter frukost tog jag strandpromenaden för att nå stranden, och därmed håller du kvar i sanddynerna där utrotningshotade hawksbillsköldpaddor lägger ägg.

Den kvällen, efter cocktails i hotellets Beach House bar, ledde jag till Park Bar And Grill, som erbjuder en spännande mix av vietnamesiska förrätter, australiensiskt nötkött och franskt vin.

6. Framtidens städer

Abu Dhabi sparar sin mest överraskande attraktion till sist.

Masdar City, bredvid flygplatsen, är definitivt värt ett besök. Bilar är inte tillåtna i denna banbrytande nollkolonnutveckling (fortfarande bara storleken på en by men det finns mycket mer att komma) som drivs helt av solen och vindarna som blåsar varmt och starkt från ökensanden.

Jag kom in i området i en fyrsitsig förare mindre pod som körs på guidade skenor. Byggnaderna klämmer samman över smala gränder, efterliknar gamla arabiska gator, vilka kylbryggor blåser.

Studenter och forskare arbetar med den teknik som vi kunde se i städerna inte för långt in i framtiden.

Rese fakta

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.