Sex missbruk uppträdde på A3 fastighet över en period av år

SPRINGFIELD, malm. Michael Fisher, chef för Akademin för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller konst och akademiker, undersöktes för sexuella missförhållanden som involverade barn när han hängde sig i sitt garage på torsdagen, sade polisen.

Undersökare sa att den påstådda missförhållandet hände på skolan över en period av år.

Undersökningen började onsdag morgon när en tidigare A3-student kontaktade skolan och sa att hon ‘hade blivit utsatts av Fisher. Polisen sa att en detektiv flög’ bokstavligen över hela landet ‘den dagen och intervjuade den unga kvinnan ansikte mot ansikte.

Inga andra offer har kommit fram vid denna tidpunkt, sade polisen.

MER: Direktör i Springfield School begår självmord, utredningen fortsätter

Polisen konfronterade Fisher om anklagelserna på onsdagen. Kort därefter sade tjänstemännen att Fisher gick till en bondehus nära skolan och försökte köpa en pistol, men en tidigare student som arbetade där berättade för en vän, som sedan kontaktade skolans tjänstemän.

Fisher gick till en annan butik och den här gången köpte en 0,38 kaliber revolver.

När skolans tjänstemän lärde sig att Fisher försökte Gå Ner I Vikt Snabbt Piller köpa ett vapen placerade de skolan på modifierad lockdown.

Polisen gick till Fishers hus onsdag och frågade honom varför han hade köpt skjutvapen. Fisher förklarade att han behövde det för självförsvar nu som har anklagats för missförhållanden.

Polisen bad honom att frivilligt ge upp vapnet, vilket han gjorde.

Fisher placerades på administrativ ledighet efter låsningen som polisen utredde.

RELATERADE: Föräldrar varna för Springfield Gå Ner I Vikt På En Vecka skolan under utredning

Springfield polis vill höra från någon som gick till A3 eller Thurston High School som utsattes för olämpligt beteende. De är speciellt intresserade av att höra från studenter som deltog i A3 mellan 2006 och 2018 om de har information om påståenden.

Fisher kom först till distriktet 1990 när han lärde sig på Thurston High School. År 2005 började han planera arbetet med A3. Skolan blev en charterskola 2009.