ser semesterkronor på foton

Medan du tar fram din shoppinglista för semestermåltid, lägg till några saker för att göra en krans.

Det är förslaget från det tidigare Vita husets florist Laura Dowling, som skrev den inspirerande Gå Ner I Vikt Snabbt Piller boken ‘Blomstert Diplomati vid Vita huset’ (45: e Stichting Kunstboek), och hon släppte precis ‘Ett Vita hus jul’ (45 dollar Stichting Kunstboak), det förklarar, i prosa och fotografier, Vita husets personal årets planering för semesterinredning.

‘Som en infödd i Stilla havet nordväst’, säger Dowling, som växte upp i Chehalis, Washington, och tjänat grader vid University of Washington i Seattle. ‘Jag graver alltid mot säsongsbetonade, naturmaterial för semesterdekorationer.’

Ett exempel: Hon placerar blommor i magnolia bladtäckta vaser. ‘Magnolia lämnar torrt vackert och smaragdgröna och bruna mockfärger ger en perfekt bakgrund för färgglada blomsterarrangemang’, säger hon.

Hon använder också citrusfrukter för att göra doftande baser för semesterblommor. I ett exempel fäst hon apelsinskal runt en rundblommig form och lade sedan till färgglada knoppar, bärstammar och grönska på toppen.

Om du känner dig ambitiös kan du förbanda förgyllda grenar på kransar och linda dem runt band täckta kärl.

Vi bad Dowling att ge oss ett annat enkelt, smart sätt att lysa upp semestern utan att bryta banken. Hon kom upp med kransar som väver evergreens och bär med vinterfrukter och grönsaker, som paprika, persimmons och baby potatis.

Laura Dowlings semester frukt och grönsaker kransar

Inspirerat av de semesterbearbetningsprojekt som jag gjorde med min mormor som barn och de naturliga dekorationerna i tidig amerikansk kolonialstil, har jag alltid haft att skapa kransar från säsongsmaterial, särskilt grönsaker, frukt och blommor.

Under de senaste åren har jag experimenterat med att använda en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller mängd olika ingredienser, inklusive ovanliga kombinationer av grönsaker och lövverk som håller på med kolonialstilens stil, men har djärva färger och Gå Ner I Vikt På En Vecka ovanliga kombinationer för att skapa en modernare estetik.

Vid Vita huset hängde dessa färgglada, naturliga kransar i fönstren i östkolonaden med utsikt över Jacqueline Kennedy East Garden.

Även om jag använde torkade och faux frukter i mitt vita hus design (för livslängd och att följa curatorial regler), föredrar jag att arbeta med riktiga material för bästa effekten.

Här är några tips och tekniker för att göra några av mina favorit frukter och grönsaksdesigner:

Som utgångspunkt väljer du en stabil ram och lägger till en stark barktrådsling för att hänga.

Nyckeln till att få en tät men lätt utseende är att arbeta i lager som börjar med ett grundslag av band eller löv följt av lager av frukt och grönsaker i olika former och texturer.

Ett annat tips är att arbeta i regimenterade rader runt kransen för att uppnå den mest professionella finishen. Skapa djup genom att leda mindre frukter och bär i en känslig krans som kan vävas i och runt designen.

Som en verklighetskontroll är det viktigt att notera att kransar av färsk frukt och grönsaker inte är avsedda att vara hela semesterperioden, så var noga med att skapa en ersättningsplan för när kransen svävar, vanligtvis inom några veckor.

Tunn spanntråd för att göra bandets krans

18 tums rak tråd för ledning av frukten

En låda med medelstora frukter (äpplen, apelsiner, citroner, limes, etc.) för att täcka hela kransens framsida (mängden varierar beroende på fruktens storlek)

Mindre accent frukt (krabba äpplen, kumquats, etc.) ca 2 pounds

6-tums trådspetsar för att fästa den mindre frukten

Vinter lövverk och bär (murgröna, helgedom, enbär, etc.) för accenter och finishing touch4 tum vatten väljer att fästa blommorna

Förbered rammen för att hänga genom att lägga barktråden på kransen, fördubla tråden och linda den ordentligt för att skapa en 3 eller 4 tums slinga.

Skapa ett rynkt bandband underlag för frukten.

Börja med att leda frukten genom att sticka den raka ledningen genom fruktens mitt, koppla samman tre bitar frukt på samma tråd på samma sätt.