Ser fram emot Viktminskning Tabletter semesterperioden och framtiden för Denton-kammaren

Jag har aldrig förstått varför några människor hellre skulle hjälpa till med att finansiera polis och brandskydd, bana gatorna och bibehålla fotbollsplaner för närliggande städer, vilket är vad vi gör när vi inte handlar i Denton. Försäljningsskattbedömningen i stadsstäder kan eller inte vara lika mycket och kan hjälpa till med insatser för att främja konkurrerande ekonomiska utvecklingsinitiativ.

När vi närmar oss traditionell semestersäsong, uppmanar jag Dentons medborgare att stödja lokala köpmän. Undvik trafikstockningar och därmed luftföroreningar. Viktigast, betalar lönerna hos våra egna ambulans tekniker.

Vad som kommer fram till kammarenJeff Moseley, före detta Denton County dommer och chef för guvernörens kontor för ekonomisk utvecklingsturism, kommer att vara den högtalande talaren under Denton Chamber of Commerce s medlemskapsdag fredag ​​den 8 december på SpringHill Suites av Marriott Denton.

Moseley är nu verkställande direktör för Texas Association of Business, som är baserad i Austin. TAB är strukturellt lik en lokal Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kammare, men fungerar främst som en förespråkare för affärsnivåer på statsnivå.

Han har ledt Greater Houston Partnership, en kombinerad handelskammare och ekonomisk utvecklingsorganisation, och tjänstgjorde i Texas Department of Transportation Commission.

Medical City Denton kommer att fungera som sponsor. Medlemmarna kommer att få en kort uppdatering om nuvarande och framtida kammarinitiativ, ekonomiska utvecklingsprojekt och framsteg på kongresscentret.

Förberedelser för kammarens framtid Ett ledarskapsprojekt från ledarskapsdenton från 2010 noterade att medelåldern i Denton tenderar att vara mycket yngre, främst till följd av sina två universitet. Genomförandet av affärstransaktioner har också utvidgats utöver traditionella tegelstenar och murbruk.

Innovativa produktions- och inköpsförfaranden kombinerat med fortsatt specialisering av områdes kreativa grupper har resulterat i konkurrens i form av ökade branschorganisationer.

Därefter är Gå Ner I Vikt På En Vecka ett viktigt mål i vår femåriga strategiska plan att identifiera behov och problem för nästa generations potentiella kammarmedlemmar. Ett av huvudfokuserna för de kommande sex månaderna är att bestämma hur man håller Denton-kammaren relevant för sina befintliga medlemmar samtidigt som man utvecklar en struktur som är attraktiv för och genomförbar för framtida yrkesverksamma.