September 2016 Nyhetsarkiv

Dörrar kastas öppet för invånare som är intresserade av att lära sig mer om lokal innovation i decentraliserad energi som produceras nära det där den används med den tredje årliga Alberta Green Energy Doors Open, som börjar den här fredagen.

RDES Station 5 Öppet hus och grill

6 september 2016 10:04

Medlemmar av allmänheten är inbjudna att delta i en gemenskap BBQ och öppet hus på Red Deer Emergency Services Station 5.

Förbättringar som kommer till Taylor Drive mellan 19 Street och 22 Street

6 september 2016 10:08

Förvänta mindre Gå Ner I Vikt Snabbt Piller förseningar på Taylor Drive mellan 19 Street och 22 Street som besättningar arbetar för att uppgradera denna körsträcka för att förbereda kommersiell expansion vid Southpointe Junction.

Punkt i tid hemlös räkning Gå Ner I Vikt Snabbt Piller planerad till oktober

7 september 2016 10:43

Volontärer kommer att träffa gatorna den 19 oktober för att prata med personer som upplever hemlöshet för att samla viktig information som hjälper till att identifiera trender och nyckelfrågor som en del av ett försök att avsluta hemlösheten.

Böcker på bussbokstationen sparkar in i redskap på nationell litteraturdag

7 september 2016 11:23

Röda Deerians uppmanas att rensa ut sina bokhyllor som börjar på National Gå Ner ett Kilo I Veckan Literacy Day den 8 september som en del av en bokförare som syftar till att fortsätta tillhandahålla gratis böcker till alla som kör Red Deer Transit.

Red Deer and District FCSS släpper ut årsredovisningen

8 september 2016 1:27

Red Deer District Family och Community Support Services (FCSS) släppte sin årsrapport för 2015, med titeln Soup A Recept for Community.