Seniorer Viktminskning Tabletter strutar sina saker med vandrare inredda för semester

Elaine Lewis, bosatt i Villa Valencia, är ingen främling för att organisera parader. Hon gjorde det två gånger tidigare genom att organisera en parad av dekorerade golfbilar medan de var bosatta i Laguna Woods Village 1996 och 1997.

Hon sa att hon tänkte på den dekorerade walkerparaden i år för att lyfta hennes andar och lindra något av det sorg som orsakades av hennes mans död i oktober och var glad att det inre barnet i de flesta av oss Går Man Ner I Vikt gav upphov till spänningen och ett stort antal ivriga deltagare.

Även familjemedlemmar kom in i andan. Bobbie Smiths fick det ‘mest kreativa’ priset med sin pappskusning monterad till sin walker. Dessutom delade hon ut kyss och pepparmynta godis.

‘Mina pojkar gjorde det här för att överraska mig,’ sade Smith om den röda snöböjda båsen som fästes vid sin vandrare. ‘Jag tycker det är fantastiskt, inte du?’

Vinnaren för ‘Prettiest’ var Evelyn Carver, som Gå Ner I Vikt På En Vecka dekorerade sin vandrare med en docka och Amelia Foster vann händerna ner för ‘Funniest’ genom att montera en sjungande Santa på hennes vandrare. Med en knäppning i handen bryter han ut i en väckande version av ‘Shout’.

Detta var den första händelsen på Villa Valencia, och de planerar att fortsätta traditionen, sade Lewis.

‘De har varit så glada och energiska’, säger associeringsdirektör Mary Ellen Heilgeist. Hon sa att invånarna hade förberett sig i tre veckor.