Seniorer säger ‘glöm inte oss’ under semestern

Filantropiens anda ökar vanligtvis under semesterperioden när många barn, hemlösa och låginkomstfamiljer alla behöver hjälp. Går Man Ner I Vikt Pensionärer lämnas ibland av listorna med semestervilja.

Seniorer kan förbises under semesterperioden eftersom alla är så upptagna, säger Chris Jane, ägare till Comfort Keepers, en assistent boende och hemhälsovård i Opelika.

Ibland kan seniorer som inte har råd med hjälpmedel som värme vända sig till farliga alternativ, som att använda rymmevärmare, sade Jane. Han sa att familjemedlemmar och vänner borde hålla ett öga på sina äldsta älskade som kanske skulle vara braving vinteren ensamma.

‘Du måste vara medveten om depression (hos seniorer)’, sa han. ‘Alla har inte familj kring dem.’

Liksom Jane tror andra att människor fokuserar på julens liv och rörelse och glömmer de som kom före dem.

‘Vi vill att äldre ska känna att de fortfarande är en del av och bidra till samhället’, säger Jackie Pinkard, Area Agency on Aging Director. ‘Folk kan bara ringa för att de är’ OK ‘eller skicka ett semesterkort. av de äldre som bor i sig älskar företag. De gillar att människor besöker dem. ‘

Senaste händelser som Home i stället Senior Care ‘s’ Be a Santa to a Senior ‘-programmet och Lee Russell Council of Governments senior matdrift är påminnelser om att några av länets seniorer fortfarande behöver hjälp.

Pensionärer behöver hjälp året runt. Pinkard sa att hon ser människor på sitt kontor som behöver hjälp med uppvärmning och möjligheten att hålla sig varm i vinter. Hon sa Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att de flesta av de äldre personer som hon försöker hjälpa till är på fasta inkomster, vet inte om hjälp eller är inte i stånd att söka hjälp.

‘Vi har sett i det förflutna, där några äldre människor har åberopat sina spisar för värme, och de har använt extra kläder eftersom de vet om de sänker värmen, deras räkningar kan gå upp. Små saker vi tar för givet som lotion, strumpor eller filtar är saker de inte får mycket av, säger hon.

Husdjur är också en faktor när det gäller seniorer som inte kan ta hand om sig själva. Pinkard sa att vissa seniorer har Gå Ner I Vikt På En Vecka husdjur, och om de inte kan bry sig om sig själva, kan de inte tänkas att de behöver sina husdjur . Hon uppmuntrar människor också att hjälpa till med seniorer ‘husdjur.

‘De äldre har tjänat vårt samhälle genom sina livstider’, säger Jane. ‘Vi måste komma ihåg de offer som de gjort genom åren. Vi måste se till att de har värdighet och säkerhet de förtjänar.’