Seniorer på Viktminskning Tabletter Cold Lake Lodge betalar donation framåt

KOLDVÄRDEN SENIOR LODGE En ung flickas generositet har värmt hjärtan hos några lokala äldre som bestämde sig för att betala den fram med en donation till Dr Margaret Savage Crisis Center.

Trina Mombourquette, rekreationskoordinator på Cold Lake Senior Lodge, förklarade för Cold Lake Sun att en lokal 11-årig tjej som inte vill bli namngivna donerade pengar hon fick på sin födelsedag till boende på lodgen.

av er kan du hålla med om att semestern är väldigt upptagen med att människor blir fastnade i liv och rörelse och glömma de som behöver det, men för en 11-årig i vårt samhälle var hon på andra sidan sakerna, sa Mombourquette. hade sparat hennes pengar hon fick på sin födelsedag och bestämde sig för att donera det till invånarna vid Cold Lake Senior Lodge.

Mombourquette sa att pensionärerna vid lodgen flyttades av flickorna generositet och valde att betala vänligheten framåt.

mottagandet av denna donation visade det sig att invånarna och Gå Ner I Vikt På En Vecka personalen berördes av denna gest. Inte bara för det faktum att denna donation gjordes, men för att den var från en sådan ung tjej som tydligt hade en passion för att hjälpa andra i en sådan ung ålder, sa hon.

Invånarna bestämde sig för att de ville Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att pengarna donerades för att gå mot en sak som skulle gynna barn och beslutet fattades för att ge pengarna till Cold Lake akutkvinnor och barnhem: Dr Margaret Savage Crisis Center.

Serina Parsons, resursutvecklingskoordinatorn med Dr Margaret Savage Crisis Center, sade att donationen välkomnades av organisationen.

uppskattar mycket donation som kommer till centrum, oavsett hur stor eller liten. Allt gör en skillnad för vår programmering.

Personal med kriscentralen säger att pensionister hoppas att de donerade pengarna kan användas för att finansiera initiativ för barn som bor i centrum. Parsons säger att organisationen regelbundet interagerar med barn och familjer som ofta ser så många som 25 eller fler personer på en dag.