Senior Secret Santa hos CASI ger semesterandan till seniorer

‘Och det var en överraskning, och om jag vet och kan komma ihåg min frus uttryck, var det en lättnad. Nu är jag inte säker på vad hon menade med det, till den här dagen är jag inte säker på vad hon menar, men jag tycker att det är något som alla borde uppleva, säger Wagner.

Även om han inte kommer ihåg vad gåvan var, sade Wagner att det betydde något mer än en present. Någon tänker faktiskt på oss. Och för mig betyder det att Gud tittade över oss. Han uppfyller våra behov precis som han sade att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller han skulle ‘, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller tillade han.

Som många andra sa Wagner att han och hustru inte har familj i området och att ta emot en gåva var en överraskning.

‘Och vi öppnade dörren och låg och ser en Secret Santa-representant. Så det är en fråga om. Det är något vi inte trodde, sa han.

Han sa att han tror att de som kommer att få presenter i år kommer att känna sig överraskade och tacksamma.

‘Vi hör orden tacka hela tiden. Smännen Gå Ner I Vikt På En Vecka är bäst men eftersom du vet att du har gjort sin säsong. Du vet att du har hjälpt dem att återuppleva några av dessa minnen och få helgdagar att känna sig speciella igen. För några av våra seniorer har det inte varit så länge i år, säger Kopp.