Seniorår speciellt Viktminskning Tabletter för kanadensare

Kanadensiska lagkamrater och vänner kanske tror att Maddy Pitts ‘förhållande med sina föräldrar är konstigt.

Men den kanadensiska senior softballen sa att hon har älskat att vara coachad av sin föräldrars huvudtränare Cory och assistent Leetha och hon vet att andra barn förstår det inte.

‘Vissa säger till mig’ du kommer aldrig ifrån dina föräldrar, ‘men jag älskar det,’ sa Maddy. ‘De flesta barn tror jag inte att de skulle så mycket som jag gör, antar jag.’

Maddy går in i sin högsäsong, alla redo att spela på ett stipendium nästa år på Northern Oklahoma College Enid, men Cory sa att hon fick växa upp i den person hon är, har betydat ännu mer för honom.

‘Om jag kunde ha sagt’ Herre, det här är barnet som jag vill ha, ‘det är barnet jag fick’, sa Cory Pitts. ‘Jag är så tuff på henne ibland, jag måste gå hem och be om det, men hon pudder aldrig, aldrig whines.

‘Hon har alltid varit min bästa spelare, en av mina bättre spelare, och hon har varit en bra ledare, men ödmjuk,’ tillade han. ‘Hon är en stor kristen och jag kunde inte fråga om ett bättre barn.’

Maddy sa att hon har haft tränas av sin pappa och är redo för sin sista gymnasietid.

‘Det är spännande, speciellt att veta att jag kommer att spela collegeboll,’ sa Maddy Pitts. ‘Jag’ är glad över året eftersom vi kommer att bli ganska bra. ‘

Kanadensiska avslutade förra säsongen med 10 17 rekord och Går Man Ner I Vikt ett utseende i distriktsturneringen.

Lady Cougars öppnade distriktet A 23 turneringen i Porum med en 12 10 extra inningsförlust till Porum som också fick en 9 5 seger mot Gore.

Gore tog sedan segrar 5 3 och 7 6 för att vinna distriktet och avancera till regional turnering.

I år har kanadensare flera idrottare som återvänder för att förbättra förra säsongens framsteg, men måste övervinna skador på två återkommande nybörjare.

Pitts duo började binde genom sporten tidigt med Cory coaching Maddy i antingen softball eller en annan sport sedan hon var fyra år gammal.

Vissa döttrar av tränare får gynnsam behandling, men Maddy sa att hon inte är en av de fallen.

‘Jag får exakt motsatsen till speciell behandling’, sa Maddy Pitts. ‘Om något är han svårare än någon på laget.’

Men senioren sa att hon är tacksam att hennes pappa har försökt att driva henne för att vara bättre Viktminskning Tabletter och arbeta med hennes svagheter.

Cory Pitts sa halvt skämt att han började träna sin dotter och skicka henne till lektioner som en krukor, delvis som en karriärflyttning.

‘Jag har en kompis som alltid berättade för mig’ om du har en kruka, du har ett lag, ‘sa Cory Pitts. ‘Så tänkte jag,’ ja, om min dotter är en krukor, har jag alltid ett lag. ”

Men när familjen bodde i Henryetta hade laget två krukor framför Maddy och hon kunde fokusera på att använda sin fart i fältet.

När Cory tog jobbet på kanadensisk blev Maddy igen lagets ess och har spelat både i infield och outfield när laget har behövt henne.

Oavsett hur Lady Cougars avslutar den här säsongen, sa Cory att han är glad att ha ett förra året coaching sin dotter.

‘Hon har gjort de bästa 17 åren av mitt liv,’ sa Cory Pitts.

ArtiklarPolice: Söndags eftermiddagsolycka resulterar i en dödsfall, två skadadeFormer bergsklättrare vinner på ‘Priset är rätt’ Hacked misstänkt laddad med feloniesSchools över Pittsburg County anser securityMPS styrelse stöder statewide lärare walkoutSecond rättegång inlämnad mot företag i rig explosionFormer McAlester, EOSC tränare Glen Stone rememberedConflict av intresse och tidsbegränsning frågorKondit: När lagstiftare vann inte agera, lärare kommer att välja att besluta på söndag, semestervätska vid drycken