Senatorer tillkännager parlamentets Hill-uppställning för utomhusspelhelgen

Snön faller som senators president och verkställande direktör Tom Anselmi, Kanada 150 Rink bakom honom, bekräftade att en dec.

Snön faller som senators president och verkställande direktör Tom Anselmi, Kanada 150 Rink bakom honom, bekräftade att ett dec 15-alumni spel med Team Alfie mot Team Phillips kommer att vara bland de många händelserna. som kommer att omfatta goaltender Patrick Lalime, försvarare Wade Redden och Lance Pitlick och original kapten Laurie Boschman.

Det kommer att finnas ett utkast till natten innan matchen kommer upp med roster för de två lagen. Phillips sa att varje spelare han talade med är upphetsad om chansen att komma tillbaka och spela på rinken som byggdes på Hill för att stänga ut firandet av Kanada 150-årsdagen.

verkligen, väldigt upphetsad, sa Phillips torsdag. Kommer hit idag, med denna bakgrund kommer det att bli mycket roligt. För att inte tala om att få killarna att vi ska Gå Ner I Vikt Snabbt Piller få, att komma tillbaka till stan och få återföreningen kommer att bli mycket roligt för alla.

nå ut till spelare just nu för att försöka få det gjort, men alla jag pratade med har ganska bra varit ombord och är glada att komma tillbaka. I år kommer studenter från General Vanier Public School och Assumption Catholic School att få skridskor.

Senatorerna kommer att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller möta Montreal Canadiens på Dec. vid Lansdowne Park. Melnyk hade ursprungligen velat leka på Hill, men den federala regeringen beslutade att logistiken inte skulle fungera. Men kullen kommer fortfarande spela en nyckelroll i vad som kommer att bli en speciell helg. till 10. Senatorerna kommer också att åka skridskor på Kanada 150 Rink före matchen, men tiden har inte slutförts.

Utomhusspelet hålls i Ottawa för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att fira 100-årsdagen av det första NHL-spelet någonsin spelat 19 december 1917 mellan senatorn och Habs på den gamla Dey Arena. Habsna vann det spelet med en 7 4 räkning.

kommer att bli fantastiskt, sade Anselmi om helgens aktiviteter. Jag blir nervös att prata, men jag var nervös att prata här eftersom det är en överväldigande sak när man tittar bakom (rinken på fredstornet) och det är ganska coolt, det är ganska spännande och det är ett bra sätt att avsluta ett bra år för Land.

är nationens huvudstad och det här är ett bra ställe att hänga din hatt på. Du tittar på något så här och ingen annan kan göra det här. Det är bara otroligt, särskilt med det 150: e året för landet och det 100: e året av NHL. Vi gjorde 125-året för Stanley Cup (förra månaden). Det var ganska hisnande. slutar inte där. På söndag, dec. till 5.

Rinken kommer att öppnas 7 december, men 13 dec 17 kommer det att finnas demonstrationer av Aboriginal Sport and Wellness Council, Sledge Hockey Eastern Ontario och Soldier On, med ungdomshockeykliniker också hålls.