Senaste ord på vinterväder

representerar betyder inte att ishavet inte smälter, att alpina glaciärer inte sänker sig och att korallrev inte dör.

Under den senaste snöstormen fick jag inte alltid mail, men min tidning var där varje morgon. Sue Reid, jag kan inte föreställa er din kalla, mörka och farliga resa varje kväll, men jag är så tacksam för din extraordinära service.

En Gå Ner I Vikt Snabbt nybörjare bad om en förklaring till varför vårt arktiska väder inte står i motsats till ‘global uppvärmning’. Dagens väder är så variabelt att vi borde förvänta avvikelser från klimatutvecklingen. upplevde över genomsnittliga temperaturer, liksom jorden som helhet. Dessutom kan vi förvänta oss förändringar i våra vädermönster (inklusive kalla stavar), eftersom uppvärmningen i Arktis orsakar förändringar i polarstrålströmmen. De flesta atmosfäriska forskare använder nu termer som ‘klimatförändringar’ eller ‘klimat destabilisering’ i stället för ‘global uppvärmning’ för att återspegla det totala utbudet av uppmätta effekter av växthusgaser i vårt klimat, inklusive förändringar i nederbördsmängder, storintensitet och vädermönster.

Under kylning och snö ser USPS-lastbilerna Amazon-paket, men inte posten.

Den globala uppvärmningen är verklig. Sexton av de senaste 17 åren har varit värmsta på rekord. Ironiskt nog får vi detta fria väder på grund av uppvärmning i Arktis, smältning av is i Barents Kara havet. Detta orsakar Polar Vortex, en ficka med frigid luft som omger Arktis, att dela upp och sträcka och doppa söderut. Det ger oss vårt senaste väder. Posttjänsten motiverar det faktum att det inte har skickat någon post till oss, om inte till alla, av Ford Colony i tre dagar, torsdag lördag? Våra vägar rensades, våra tidningar levererades och vårt skräp samlades, sistnämnda lite sent , men vad var skattebetalaren som stödde USPS-arbetstagare, medan privata industrins arbetstagare gick om sina jobb på att plocka vägar, skjuta upp landsvägar, leverera tidningar och samla skräp? Vi är en Går Man Ner I Vikt gemenskap med 6 000 skattebetalande medborgare inom Williamsburgs storstadsområde som inte har pålitlig post En arbetare i en USPS-lastbil levererade ett paket till en granne på söndagsmorgon och hade inga problem med snö, så nu måste vi vänta och se om postanställda kommer ut i kylan på måndag för att leverera eftersläpning av försenad post och förhoppningsvis något jag beställde från Amazon som skulle ha levererats av USPS förra torsdagen.

Bara goda nyheter Det var snabbt att meddela en bonus för anställda, men meddelade tystare uppsägningar för tusentals anställda.

Missande hundar Något känns inte rätt. Två små hundar har gått bort under de senaste veckorna från Lightfoot-området. Båda hade kravar, taggar och microchipped. Ägarna har skickat ut information överallt och har kontaktat alla. och lågt. Så har vänner och grannar. Det som inte känns rätt är att det inte finns något tecken på dessa hundar någonstans. Om du har hittat en äldre Shit Zu eller en ung kvinnlig Beagle, gör det rätta och vänd dem till Heritage Human Society. Var vänlig och håll dem inte som din egen, eller använd dem att jaga med eller sämre. De är inte dina hundar; De tillhör andra människor som är hjärtsjuk och vill ha sina följeslagare tillbaka. Hur skulle du känna om någon höll ditt husdjur som inte var deras?

För många skatter har någon upplevt detta? Jag hyrde ett fordon från en lokal återförsäljare och när jag slutade hyresavtalet och bestämde mig för att köpa fordonet, var jag uppmanad att jag skulle behöva betala momsen på återstående köpeskilling trots att jag hade betalat moms på 100 procent av värdet av fordonet när jag startade hyresavtalet. Detta tillsammans med fastighetsskatterna i Virginia och James City County verkar bara vara fel.

Letar efter hittade i New Town den 5 jan: Små ring med guldband med blommedesign. Ring 757 258 1132 för att hävda.

Finns det några gruppåtervinningskort?

Jag söker en skattrevisor som förstår (förstår verkligen) vad som krävs för att behandla inkomstskatter för en Medicaid Asset Protection Trust.

Letar du efter damer ‘och herrarnas rakhyvelklipp? Ring Wanda på Jacqueline s, 229 4499, på Five Forks Shopping Center.

Som svar på den som letar efter det bästa stället att sälja guldarmband, diamanter och fina smycken. Goodmans Interiör Antikviteter på 5251 John Tyler Highway, bredvid Food Lion i Williamsburg Crossing Shopping Center, är ett utmärkt val. Goodman s är Virginia-staten certifierad för att köpa Viktminskning Tabletter ädelmetaller och fina smycken och de ger ett säkert och säkert ställe att sälja dina värdesaker. Ring 804 854 1400 för att planera en tid.

Nej till rezoningWe också protestera mot Holly Hills Villas begäran att bygga 53 lägenhetsenheter över dammen från Holly Hills Carriage Homes. Det är för närvarande inte acceptabelt i stadens övergripande plan med god anledning. Att skogen kan ett stort lägenhetskomplex till ett bostadsområde bara resultera i en misshandel som kommer att skada alla. Detta kommer också att påverka utsikten över Yorkshire och övre Holly Kullar med ljus och buller. Jan.17 i Strykerbyggnaden.

Stort nytt jobbKongratulerar till Dr Constantino på hans statliga ställning, även om jag är rolig att han är ‘ansedd som en nationell expert inom familjeansvar.’ Som en tidigare W JCC-anställd väntade jag på att dessa initiativ skulle genomföras i W JCC. Löften om initiativ gjordes, men alla visade sig vara obefintliga. Så, kanske på papper är han expert, men inte så mycket i handlingar.

Lika skydd För att befolkningen i sydöstra Virginia ska kunna uppnå jämlikhet med minst befolkade staten i unionen (Wyoming) behöver denna region i Virginia ha åtta och en halv röst i valskolan. lag är idén om att ‘en man, en röst’ kodas, tanken att en Virgins livsstil som bor i sydöstra Virginia är värd bara 11 procent av en bosatt i Wyoming är motbjudande.

Få dina biljetter Vackra nyheter! Biljetter till 2018-produktion av Sinfonicron Light Opera Company är äntligen till försäljning. Jag kan inte vänta på att det alltid är roligt, bra gjort och pengarna är bra. För en härlig blandning från det nyfina, fridfulla vädret bör du göra en uppgift att gå till Phi Beta Kappa Hall för föreställningarna 18 jan 21. Eftersom det är en helt studentkörande produktion, det är också viktigt att stödja detta försök och borde inte missas.

HälsovårdTill de människor som vill vända de fattiga bort från akutmottagningsrummen: Tyvärr, du bor i ett övervägande kristen land. Jag kommer att köra dig till flygplatsen om du vill lämna.

Fortfarande testar dig Om din fru frågar dig att du ska gå till Walmart på julafton, behöver du två saker: en, en psykiater och två, en advokat.

Vägen bekymmer

Vid Longhill österut, efter att ha passerat över Route 199, slutar den högra körfältet efter kort avstånd. Det har blivit normen för förare med brådskning att snabba i höger körfält och sedan klippa framför förarna i vänster körfält när höger körfält slutar. Jag blev nästan slagen igår kväll med en bil som var bredvid mig i höger körfält när det slutade. I stället för att sakta ner och släppa sig bakom mig, sätter de på sin vänstra svängsignal en försökt att tvinga mig ur deras väg. Du har samma situation västerut där höger körfält är en sväng endast körfält och förare försöker också tvinga in i vänster körfält i sista minuten. Rumble remsor österut i höger körfält långt innan körfältet slutar skulle verkligen hjälpa.

JulutställningJag är glad att besöka julevenemanget på King’s Dominion nästa år 2018. Jag läste att det kommer att likna Winterfest på King’s Island och tittade på den där webbplatsen. Wow! Eiffeltornet omvandlas till ett mer än 300 meter högt julgran med spektakulära mönster och färger i ljus. Det finns en stor ishall där besökare kan åka skridskor och Snoopy-showen blir söt. Det finns 10 shower / sånghändelser. Busch Gardens behöver säkert lägga till nya saker nästa år. Människor från norr om KD kommer förmodligen att åka dit.

Skuldgräns Kongressen har höjt skuldgränsen 78 separata tider. En skuldgräns som aldrig följs är värdelös. Det skapar onödigt drama och visar hyckleri i Washington. Varför skickar vi incumbents tillbaka för en annan cliff hanger prestanda, mot ansvarsfullt minska utgifterna för mer avfall, bedrägeri och missbruk?

Bästa kort Jag tillbringade nyligen julhelg på sjukhuset. Jag saknade familj och vänner och ville vara hemma. En av mina sjuksköterskor gav mig ett handgjort julkort, gjord på Chick fil A på Mooretown Road av Sophia. Det fick mig att känna mig så mycket bättre. Jag tycker att det är mitt favoritkort och jag vill tacka Chickfil A för en sådan bra idé, och jag tackar Sophia för hennes uttryck av kärlek.

Jerusalem Herrens öde är en del bakgrund på oenighet över Öst Jerusalem öde. I slutet av 1800-talet omfattade judar mellan 2 5 procent av palestinska befolkningen, kristna uppgick till cirka 10 procent, muslimer uppgick till 85 procent. Zionism var / är en rörelse för att upprätta en judisk stat i Palestina. Genom invandring och krig har zionismen omformat Palestina. År 1948 var omkring 32 procent av befolkningen judisk. Staten Israel grundades i Palestina. Idag är 50 procent av befolkningen judisk, 50 procent palestinsk muslim och 2 procent palestinsk kristen. Palestinier, kristna och muslimer står inför begränsningar av var de kan leva, arbeta och resa i Israel och de ockuperade territorierna, inklusive Jerusalem.

Hjälpa andra Jag har observerat att människor som använder sina pengar för att hjälpa andra i nöd i stället för på jordiska saker, gör världen till en bättre plats att leva. Dessa människor är en inspiration till alla som känner till dem. De leder oss att förstå att när vi lydar Gud, får vi visdom.

Upp i Washington Presidentens tweet om kärnknapparna från kvällen den 2 januari kan kokas ner till den typiska ungdomsskolan ‘min’ s större än din. ‘ Det är synd att de två involverade barnen leker med världens framtid och inte bara med sin stolthet. Skulle någon ta den vuxna rollen och skicka dem båda till en timeout?

Till läsaren som fann sig själv ‘trött’. Alla de saker som nämns i det här meddelandet var sanna och det är länge för sent att höra någon uppmanar till Trump att avgå. Jag skulle vilja lägga till ytterligare ett område av trötthet: Jag är trött på att bli generad av Mr. Trumps förvirring när han reser runt om i världen. Allt från hans retorik och vägrar att skaka hand med Angela Merkel och hans pressar sig genom en linje av världsledarna så att han skulle vara uppe när bilderna togs. Hans barnslighet som han hotar våra allierade och lovar vita supremacister. Och slaget fortsätter så länge han är i tjänst, för han kan inte lära sig.