Senaste ord på en stor vänlighet

Stor vänlighetNär en av mina kära vänner som bor i en äldre levande anläggning hade lite pengar avlägsnat från hennes lägenhet. Den person som tog bort pengarna Viktminskning Tabletter lämnade några dollar bakom, men det var inte tillräckligt att ha min väns hår gjort den dagen. Sgt. Byron Evans, som svarade på incidenten, betalade pengar ur sin egen ficka för håret mötet Sgt. Evans, jag vill tacka för din vänliga gärning. Även om denna situation störde min vän, är den enda saken som hon håller på att gå tillbaka till, din utomordentliga vänlighet. Jag ber att Gud välsignar dig för din vänliga handling. är en stor representant för polisstyrkan och jag vill tacka för att du inte bara tar hand om min vän, men för din tjänst till samhället.

Sista chansen! Murdocks skickar många tack till alla som har kommit för att njuta av vår juldisplay i The Meadows under de senaste 30 åren. Den har vuxit varje år med nya handgjorda, handmålade dekorationer. Detta är vårt senaste år. Söndag. Vi ber om donationer av katt och hundmat för att hjälpa till med djurets räddning Taste of Heaven, i Charles City. Hoppas du kan komma och se. Tack igen till alla som har sett och haft vår stora skärm.

Bra program Tack till vårt underbara bibliotek och deras Dickens månad och Dickens Christmas. De gjorde ett fantastiskt jobb och arbetade så hårt. De beställde även riktigt snö för den roliga natten.

Medicinsk avdrag Medicinsk avdrag är ett element i den nya skatteavräkning som kommer att diskuteras. Den medicinska avdraget startade 1942 för att hjälpa amerikaner att hantera vilka lagstiftare som kallade ‘extraordinära’ kostnader för sjukvården. För närvarande kan vem som helst dra av medicinska kostnader som står för mer än 10 procent av deras justerade bruttoinkomst. Senatens proposition skulle ändra det till 7,5 procent av inkomsten för detta år och nästa; Det elimineras emellertid i hushållsversionen, och det skulle vara så fördelaktigt att hävda att skatteövervakningen skulle vara så enkelt att individuella bestämmelser som det medicinska avdraget inte längre behövdes. Detta är inte fallet för dem som verkligen har löpande, dyra medicinsk vårdbehov. Vi känner alla till någon som behöver dygnet runt vård: Alzheimers och Parkinsons patienter, unga olycksoffer, assisterade levande patienter. Detta används främst av dem som har förlorat sin förmåga att tjäna. Medicinsk vård går bara upp. avdrag Gå Ner I Vikt Snabbt Piller höjer 10 miljarder dollar om året cirka 7 procent av kostnaden för att sänka skattesatsen för företag från 35 procent till 20 procent. Tala om för dina kongressrepresentanter att det medicinska avdraget är viktigt. Tala ut för dig själv och de som inte kan. från motsatt håll vid högtrafikstider är det omöjligt att se dig tills det kan vara för sent. Min man kom obehagligt nära att träffa någon igår kväll, vi vill förhindra olyckor till varje pris, men snälla gör din del.

Accentuera det positiva När jag läste det sista ordet i dag märkte jag så många negativa kommentarer på dekorationerna i Williamsburg, och jag trodde att den här världen skulle vara ett trevligare ställe att bo om folk bara hade mer beröm och mindre kritik. Jag tycker att värdshuset är vackert, och jag tror att skridskobanen är en värderad sak som ger unga människor något att göra i denna stad. Försök bara vara mer positiv och inte så negativ, alla.

Lokal diskriminering Jag vill rapportera något som jag tycker är att eliminera min förmåga att delta i ‘Nötknäpparen’ på Phi Beta Kappa Hall: Jag äger inte en dator. Det här är mitt val och jag inser det. att gå och se dessa vackra och begåvade studenter, har jag försökt att kontakta Phi Beta Kappa biljettkontor, men till ingen nytta. Säkerligen kunde de hitta någon att svara på telefonerna och göra dessa reservationer. Men jag antar att jag inte Går Man Ner I Vikt vann kunna se det igen i år och jag går inte ut och köper en dator. Jag kommer bara att gå till några av våra lokala kyrkor och njuta av deras underbara julmusik och delta även i konserten som gjorts av Robert Hodge, vår lokala och underbara begåvade ung man. Tack.

Vem visste? Jag var inte medveten om att mobilitetsskoter var street legal. Jag tittade bara på att man gick ner Second Street och gick till McDonald’s.

Gör erbjudandet Hur var din Thanksgiving? Jag är 76 nu och jag tycker inte riktigt om att bo ensam, men det är ett par gånger om året som jag verkligen skulle vilja vara med andra människor, nämligen för semestern. Jag menar inte att jag måste gå upp med barnen och hjälpa dem att öppna present, men åtminstone inbjudna att dela en jul eller tacksägelsemiddag skulle vara trevligt. Men då och då kommer semestern att gå och utan inbjudan. Folk säger, ‘Ja, du vet att du är alltid välkommen här’, men det sätter dig i det besvärliga stället att bjuda in sig. Men efter semestern kommer några personer att påpeka, ‘Om vi ​​hade vetat, skulle du ha varit välkommen här. ‘Nu vet du. När jul kommer upp, om det finns någon som du tror kan vara ensam, bjuda in dem. Även om de redan går någonstans annars kommer det att få dig att må bättre för att ha gjort det.

Letar efter Lost: Guld vielsesring vid Target på Monticello den 5 december. Namnet ‘Robyn’ är inskriven på det. Ring har gått igenom 35 plus års äktenskap och betyder världen för mig. Belöning erbjuds. Kontakta Bob på 757 293 8644.

Kan stora datorskärmar (inte plattskärmsvaran) doneras för återanvändning, förutom till organisationer som kommer att återvinna komponenterna?

Jag letar efter någon med en lastbilmonterad trädspade. Tack.

Finns det ett meditationsgruppsmöte som inte kombinerar med yoga i Williamsburg?

För kommentaren som begärde information om att gå med i en Rotary Club: Det finns tre i Williamsburg. Tisdagar till frukost på Kingsmill Golf Club och (3) Rotary Club Historic Triangle möter på middag onsdagar till lunch på Colonial Heritage Clubhouse. Mike Jallo, vår distrikts medlemskapsordförande, hjälper dig gärna i nästa steg för att gå med i Rotary. Tack för ditt stöd.

Letar du efter en roofer som kan hitta en elusiv läcka, som bara uppstår intermittent efter flera dagars regn. Vänligen lämna ett meddelande på 757 570 7257 eller i det sista ordet.

Jag har en stoppad diskbänk. Såvitt jag kan bestämma, allt jag behöver göra är att öppna röret under diskbänken, rengör det och sätt tillbaka det. Jag kunde göra jobbet i förmodligen 20 minuter. Problemet är att jag inte kan få någon form av skiftnyckel för att lossa röret. Finns det en mycket prisvärd rörmokare eller handyman som kan komma och göra en snabb fix? Vänligen lämna din information här. Tack.

Det finns en Peninsula ukulele grupp som heter ‘PUPs’, halvön Ukulele Players. Kom och var med oss. Vi har medlemmar på alla nivåer av förmåga. Det spelar ingen roll om du aldrig har berört en ukulele innan. Kolla in oss på Facebook. Leta efter PUPs och / eller Peninsula Ukulele Players.

Till damen som letade efter fler lila julklappar: Du kan få lite på Lowes butik på Rochambeau. Tack.

Jag vill veta om International Club. Om någon har någon information, vänligen låt Last Word veta. Det brukade också vara den amerikanska talangshowen på TV. Jag kan inte hämta det mer. Så om någon vet vilken kanal det är på, vänligen ring det sista ordet.

Det finns en lokal kemtvätt som har förlorat en speciell jacka. Vänligen lämna kontaktinformation för att identifiera jackan med Last Word och jag kommer att få det till dig. Tack.

Inspektionsklister Jag undrar varför de inte ser överst till höger eller vänster på vindrutan. De flesta fordon har nu en mycket stor blindfläck orsakad av den stora ‘posten’ plus baksidan av spegeln. Det verkar som det kommer att göra det värre.

Stora basketar William och Mary manens basketlag och huvudcoach Tony Shaver förtjänar hög beröm. Efter att ha gått ut på graderingen av stamens vinnande klass på årtionden togs laget 8: e i CAA: s preseasonundersökning. Coach Shaver och hans spelare överträffar dessa förväntningar, med tidig nonconference vinner över Old Dominion och George Mason, och den avancerade utvecklingen som visas är bevis på den stora ansträngningen dessa killar och deras tränare har uppenbarligen engagerat sig i för deras rättframgång. Kom ut till Kaplan Arena för att se att Tribe flytta bollen och skjuta 3 liknande poesi, du kommer inte bli besviken.

Inte vår verksamhet? Den här frågan kommer från någon som är en hund älskande person. Jag läser i tidningen om hundarna som räddas från slakt i Korea, och jag undrar verkligen vad det handlar om. Vi äter alla saker i vissa delar av världen som du inte skulle äta på en annan plats. Hur skulle vi känna om hinduerna kom och bestämde oss för att vi inte skulle ätta kor? Så, vet du, vilken rätt måste vi säga att någon inte borde äta hundar? Detta händer inte bara i Korea. Det händer i Filippinerna. Detta är deras kött; detta är deras protein. Jag älskar hundar, men jag försöker bara räkna ut denna diskussion och varför det här är något vi behöver vara inblandade i. Ser fram emot kommentarer.

Välkommen tillbaka Efter en frånvaro av två hela månader var hela utbudet av saknade fåglar i min bakgård och på mataren i morse. Cardinals, Blue Jays, Titmice, Brown Creepers och Chickadees, för att nämna några. Så glad att se dem igen.

Gratis till digSkullar ut min stash. Gratis till någon stickare: fyra livsmedelspåsar av garn, både ull och akryl, i många färger och vikter. Ring Betsy på 757 208 0240.

Baldwin modell 195 organ; Currier upprätt piano. Beläget i North Carolina; Gratis till bra hem. Du plockar upp. 757 565 2022.

Träkista med liten baby docka och många handgjorda dukkläder, inklusive brudklänning, nightie och kappa, päls, byxor och skjortor. Ring Betsy på 757 208 0240.

Tack

Tack, W-studenter, för ditt fantastiska engagemang för service. Du fortsätter att förvåna. Du fyller vår skola med handledare och mentorer och du ger måltider över hela staden till dem som behöver det. Du volontär på varje lokal ideell sida. Vi har tur att ha dig mitt ibland.