Senaste ord på en önskelista

Santa lista Jag tänkte att jag borde ge mitt barnbarn en DVD av det underbara spelet, ‘1776.’ Då tyckte jag att det skulle vara bättre att ge den till skolan. Men då är den skolan i ett annat Viktminskning Tabletter tillstånd, så vad om folk ser en jullista från sina grannskapskolor och alla som önskar kan ge en jul eller semestergåva till skolan? Jag tycker att det är en bra och hoppfull praktisk gåva som skulle visa våra barn, deras lärare och skolstyrelsen hur mycket vi bryr oss och värdesätter våra barn och våra skolor. Jag kan fortfarande skicka DVD till min sonson skol, men jag tror att det kommer att innehålla ett brev om santa s behov av en lista.

RedistrictingKartorna som ingår i 2016 och de senaste FutureThink-inskrivningarna visar på minskningar i skolåldern för hela Jamestown High School-distriktet, med undantag för områden som verkar bidra till ökad socioekonomisk mångfald. Det verkar som om gymnasiernas redriktningsövning bygger på felaktiga antaganden, eftersom både problemen med överbeläggning och brist på socioekonomisk mångfald i förhållande till övriga skolor kommer att rätta sig i kort ordning.

Road worriesJames City County Supervisory Board och Williamsburg City Council: Det är dags. Efter nästan träffa två cyklister i morse (det är ca 6 o klocka) och nästan springa över en jogger inga lampor, inga reflektorer, inget ingenting det s tid att göra en ordinance att om du är ute efter mörkret har du antingen en ficklampa eller reflektorer på din kropp så att andra kan se dig.

Mer bevarande All bra och bra att Williamsburg Public Works Department sparade lokala skattebetalare genom att återvinna personbilar ‘olja och däck, men artikeln nämnde inte hur de återvinner dessa. Vad som är förvirrande är hur Williamsburgs tjänstemän definierar ‘bevarande’ med återvinning när många stadsparkeringsljus är på hela dagen och natten, särskilt vid Williamsburg Regional Library och Williamsburg Post Office. Några lampor på parkeringsplatsen är hela dagen. Vad som är förvirrande är sidogatan bredvid den större Williamsburg Tourist Building där det finns en trottoarbelysning dag och natt. Mycket mer bevarande kan göras.

En anteckning till den person som kastade bort vad som verkar vara en tvättmaskin bredvid Fenton Mill Road i York County: James City County Transfer Station tar dig inte av dig eftersom de återvinner dem. Nästa gång tar du papperskorgen till överföringsstationen.

Letar du efter Letar du efter rörliga lådor. Vänligen ring 564 1165. Tack.

Letar du efter någon som kanske har deltagit i institutet för europeiska studier i Paris, Frankrike, omkring 1963. Tack på förhand.

Letar efter rekommendationer för en reparatör, särskilt kylskåpsreparation. Tack.

Jag försöker nå den unga mannen som förra året annonserade att han skulle vilja göra något gårdsarbete för julpengar för sin familj. Om du är den som lägger tillbudet, vänligen ring mig. Mitt nummer är 757 817 5718. Tack.

För den som söker en sorgsupportgrupp: Tänk på Hospice House och Support Care of Williamsburg Walking / Social Bereavement Group. Vi går tisdag, torsdag och lördag morgon. Vi delar ofta måltider. Vi läser böcker tillsammans och tar ibland resor tillsammans. Vi vet hur man lyssnar och hur man låter nykomlingar bara vara tysta. Vi är bra människor som känner till erfarenheten av sorg och några av oss är fortfarande djupt i den. Hospice House erbjuder också en formell grief Support Group. Nästa börjar den 9 januari. För mer information om något program, kontakta Hospice House på 253 1220.

Håll dig i rörelseDu inser att om du flyttar din bil från gaspumpen innan du betalar för din gas, finns det inget sätt för kassören att veta hur mycket du är skyldig. Om du betalar för din gas inuti, måste du stanna vid gaspump så att du kan betala för den gasen. Annars, om nästa person drar upp och börjar pumpa gas, finns det ingen registrering av den gas du köpte. Efter många års körning förstår jag inte varför det inte förstås. Nu, om du betalar med kreditkort eller debit eller vad som helst, då, ja, du kan flytta din bil och du borde flytta din bil.

Saknade fåglar Jag skrev in för att fråga om var mina fåglar var. Ja, migration är en faktor, men i år försvann de bara, alla av dem. Jag kontaktade Audubon Society och de sa att de hörde ord från hela östkusten och att deras teori är de udda vädermönstren i sensommaren och det tidiga hösten har något att göra med detta. Jag har sett en tillfällig fågel under den senaste veckan eller så. Den goda nyheten är att det finns en mängd återkommande fåglar. Medan de brukade tömma en matare på två dagar, är nu en matare ungefär en halv tum ner. Jag tar det. Förresten har jag vänner som inte har sett en enda förändring, men totalt sett verkar det vara mer utan fåglar. Det är en första för mig och det är det som gör det anmärkningsvärt.

Vad nästa? Staket, parkeringsmätare, röda och gula höjningar har all glädje sugits ut ur vår stad.

Tack, sista veckan, min däcktrycksljus kom på och jag upptäckte en spik i ett av mina däck. Efter att ha gått till tre bilverkstäder och berättade att de inte kunde fixa det eller inte kunde fixa det idag, sprang jag hemma och undrade om jag skulle ha ett platt däck nästa morgon. Jag märkte ett nytt företag på Richmond Road, Discount Däck. Jag möttes på parkeringen av chefen Derek som sa att de bara fick sin slutgiltiga inspektion och var inte ens öppna för företag än. Jag förstod och sa OK men nämnde att det var fjärde plats jag hade försökt att Derek berättade att jag väntade en stund och gick in i affären. När han kom tillbaka sa han att de skulle ansluta mitt däck utan kostnad och ta Viktminskning Tabletter mig ut på 20 minuter. Och de gjorde det. Jag, när jag behövde nya däck skulle de slå något pris. Jag ska åka dit när jag behöver däck på grund av deras enastående kundservice och vänligheten att hjälpa mig. Tack!

Vi tackar hjärtligt hösten Mora från Green Springs Pet Resort och Dr Britt Cohen, plus hans personal från Godspeed Animal Care, för deras snabba handlingar som resulterade i att rädda Gå Ner I Vikt På En Vecka livet för vår Bernese Mountain Dog ‘Guinness’. G man kollapsade på orten med en livshotande sjukdom, men rusades till Godspeed och behandlades omedelbart. Resultat: Han kommer att göra en fullständig återhämtning. Vi uppskattar att ha så underbara omsorgsfullt yrkesverksamma i vårt samhälle; de gör en stor skillnad.

Omtänksamma kolumner Jag svarar på Joseph Filkos kommentar i lördagens papper. Jag trodde att det var en mycket bra kommentar. Jag undrar om folk någonsin slutar att tro att svarta äntligen inte är det enda folket som har varit slavar. ‘Jag sa att som en svart person och slaveri inte var bra, men i verkligheten var de första slavarna judar och det är fortfarande slaveri idag. Tyvärr har vissa människor i vårt land fortsatt försökt att driva att vi är offer för att vi var på en gång slavar. Det finns ingen som lever i dag, det är en slav eller känner någon som var slav, och genom att plocka på det gamla gamla såret har det gjort rasförbindelser värre.

John Shulson-översynen av opera ‘The Golden West Girl’ var övertygande. Hans färgstarka beskrivning av staging, set och sångare var underhållande och kraftfullt. Åh, hur vi önskar att vi hade varit i de lediga platserna. Tack, herr Shulson, dina recensioner lägger så mycket till det rika kulturlivet vi har här.

PanhandlersHenrico County har, i medianen av högtrafikskärningar, tecken som säger ‘Vänligen ge inte pengar till personer i medianen’, och sedan har telefonnumret att ringa så att de kan få hjälp. Kanske Williamsburg och James City County borde tänka på att göra det.

Till den berörda medborgaren som är djupt förolämpad av en panhandlare och hans gamla hund: Vi kan helt enkelt inte tillåta denna upprörande verksamhet i Williamsburg, särskilt kring denna festliga tid på året. Jag var inte medveten om att en hamburgare och en påse pommes frites på en lokal snabbmatfog kom under kategorin ‘stor måltid’. Därefter kunde han ‘lounge’ i sådan lyx. Jag känner till denna farliga karaktär, och jag såg även att han gav sin hund en bit. Jag vill tacka Ebenezer för hans outtröttliga arbete som håller våra gator säkra. Han har rätt. Vi har arbetshus för de fattiga, och dina ‘skatter’ hjälper till att stödja dessa människor. Om dessa panhandlare hellre skulle dö än att gå där de borde, låt dem fortsätta med det och minska överskottsbefolkningen. Jag jobbar nära järnvägsstationen. Jag har sett samma person som läsaren hänvisade till, ‘gömmer sig’ under vissa lådor nära järnvägsspåret, ensam, med den gamla hunden. Ha en välsignad jul.

United vi står Du kommer ihåg ordstävet, ‘United står vi, delade vi faller’? Idag har Amerika blivit en uppdelad nation. Det verkar för mig att de flesta amerikaner inte tror att vi måste lita på Gud. Jag tror att om amerikanerna inte ångrar sig från sina onda sätt, är vi dömda som en nation.

RecommendedATIR är överlägset den bästa nagelsalongen i Williamsburg. Helt från början behandlas du som kund, inte ett nummer. Personalen är mycket skicklig i nagelvård. Självklart har de varit mycket välutbildade, vilket gör att jag känner mig trygg med de olika procedurerna och med höga hygienstandarder. Till skillnad från andra platser, hos ATIR, är jag inte rusad för att komma till nästa person och anställda går inte runt i flip-flops.

Vi flyttade till Williamsburg för fyra år sedan och undersökte för att identifiera en ny tandläkare. Vi var mycket lyckliga att välja Dr Steve Stensland och hans exceptionella personal vid Stenslands Dental Studio. Whitney har varit vår tandhygienist de senaste fyra åren och hon är extremt professionell, grundlig och artig. Vi har turen att ha valt detta tandlag och har rekommenderat dem till andra medlemmar i vår utökade familj, liksom grannar och vänner.

GunsTo den person som ‘äger ett par vapen’ och ‘hatar NRA’, är de 5 miljoner NRA-medlemmarna människor från olika bakgrunder som gör egen forskning och due diligence, vi vet skillnaden mellan lögner, fakta och bedragande. Om du verkligen förstår vad vapenkontrollgrupperna vill uppnå från sina egna uttalanden, skulle du veta sina slutmål och inse pro-gun-organisationer som Gun Owners of America, Virginia Citizens Defense League, NRA och andra arbetar flitigt för pistolägare och den andra ändringen. Vi medlemmar luras inte av ‘lögner’.

Skatteplaner Det är uppenbart från skatträkningen att presidentens definition av ‘medelklass’ är människor som gör mer än en miljon dollar om året. Någon annan är lägre klass och förväntas vara de som betalar för sina medelklassavbrott.

Om fem år kommer 50 procent av amerikanerna att få en skattehöjning, men Trumps miljarder skattesänkning kommer att förbli permanent. Fråga inte vad ditt land kan göra för dig, men vad det kan göra för Trumps.

Taxitjänst I en stad som bygger på turism, hur i världen är staden inte medveten om taxistjänsten på tåg / buss depå? Ett Last Word-objekt rapporterade inga taxibilar till hands för en sen morgon ankomst. Depot anställda, märker du och kontrollerar med taxibolag? Stadsstyrelsen, har du ingen som kontrollerar sådana grundläggande affärsproblem? Taxiföretag kan du inte se till att dina förare täcker inkommande tåg och bussar? Eller har tända skyltar på flera ställen varnar resenärer för din kontaktinformation? Kan träna ledare varna passagerare för att kontrollera framåt för nödvändiga taxibilar? Egentligen, låt oss få det här turistmålet organiserat. Williamsburg har tur att ha tågtjänst och vi ska se till att det är smidigt.