Senaste ord på att göra vänner

Att göra vänner Jag bor på Country Club Drive från Longhill Road och nyss förvärvat en räddningshund med en grym bark. Onsdagskväll levererade en UPS-leveransperson ett paket och ringde dörrklockan. Naturligtvis barkade vår hund och sprang till dörren. När jag hämtade paketet från verandan var en hund behandla ovanpå UPS-rutan. Tyvärr Gå Ner I Vikt Snabbt tog föraren bort så jag kunde inte tacka dem. Vilken snäll och söt gest Tack så mycket till vår UPS-leveransperson för en sådan omtänksam present.

Redistricting Det nämndes under det senaste skolrådsmötet om redistricting att ‘finansieringspartnerna’ behövde vara inblandade i processen. Kan någon berätta för mig vad en finansieringspartner är och varför de behöver vara involverade i det som är bäst för eleverna?

Vet någon varför zoning för Jamestown High hoppar över Jamestown Road-områden och går till Kingsmill-området, vilket ligger längre bort? Kanske bör vi testa för att se vem som ska gå till vilken skola i stället för att ha den baserat på plats, plats, plats. på julafton. Men Gazette rapporterade nyligen att detta år har datumet flyttat till 21 december för att rymma dem ‘måste välja mellan trädbelysning och andra julrelaterade händelser.’ Med tanke på den stora mängden publiken varje år ser jag inte hur det går att flytta datumet, vilket kan förbättra närvaro. För första gången sedan vi flyttat till Williamsburg kommer min familj inte att delta, eftersom vi har en motstridande händelse: arbete.

Stort arbeteGrattis till W-kemi, professor Doug Young och hans forskarstuderande som arbetar med onaturliga aminosyror. Möjligheterna till mer selektiv behandling av cancer är mycket spännande. Har det inte något slags startprogram som kan dra ihop nästa steg i arbetet, som visualiseras av Dr. Young? Om de inte låter, låter de som de borde.

Behöver ett gym Jag undrade varför det inte finns ett gym på Williamsburg Rec Center. Platsen har så mycket potential, men det finns inget gym. Jag vet inte varför vi måste gå till James City County Rec Center och betala mer som York County invånare när vi har en precis runt hörnet. Jag antar att det verkligen handlar om köp, men det är dags vi får något nära denna sida av staden, och det är nära Williamsburg Rec Center. Det är så mycket potential och den platsen är bara död. Tack.

Sexuella trakasserier Du vet, så många av dessa män blir avfyrade för sin sexuella misshandel. Och Matt Lauer, jag hörde om idag. Jag är ledsen för honom och hans familj och för damen som talade ut. Vi hade en man mitt ibland som pratade hemskt om kvinnor och ingenting har hänt med honom. Så jag är säker på att han är över lagen. Tack.

Parade lagar Varje år när julparaden rullar runt, säger vi att Virginia lagar förbjuder utdelning av föremål längs paradevägar. Jag har sökt efter denna lag och aldrig kunnat hitta någonting. Räkningen gick bara in i lag av den federala regeringen. Tack gode Gud. Och undertecknad av president Trump. Det finns 13 nya lagar som träder i kraft nu och 18 som träder i kraft om nio månader. Till exempel finns det extra hjälp för utbildning om du går in i matte, vetenskap, teknik eller teknik. Tidigare, om du var i en skola som stängde, förlorade du dina fördelar. Nå, nu återställs de. Om du vill ha mer information om detta, gå till benefitsvagov / gibill eller ring 1 888 gibill1. Det finns många fördelar i detta. Och fördelar för makar och barn som inte var där tidigare.

Glöm inte barnWendys är inte en plats vi ofta äter, inte för att vi inte gillar maten, bara lite ur vägen. Hur många av er har gått dit och faktiskt läst vad som skrivs ut på drycken koppar? De har testimonials från adopterade barn ja, barn, inte husdjur. Jag vet att i Williamsburg finns det fler av dig än jag kan räkna med som är beroende av dina snygga vänner som är OK. Men har du någonsin slutat att tänka hur många foster Barn vill ha ett hem? Vi ser annonser på TV, i tidningar och tidningen om att anta ett husdjur. Hur ofta ser vi någonting om att anta barn? Vad händer om vi blev mer känsliga för barnens behov, kan du göra det? Fosterbarn behöver också julklappar, kläder och föremål som får dem att känna att vi inte har glömt dem. Jag utmanar oss alla att börja göra vår del. Tack.

Gratis till dig En skarp 27 tums tv med fjärrkontroll och en 27 tums Phillips-TV med fjärrkontroll. Inte plattskärms-TV, men fungerar bra. Inga problem. Ring 259 2449 om du är intresserad.

Livsmedelsbutik Bara vad vi behöver, en annan dyr mataffär. Vi kommer att ha 12 livsmedelsbutiker som tjänar vårt lilla samhälle med detta tillägg. Om denna trend fortsätter kan livsmedelsbutikerna överträffa pannkakshuset här. Gå Ner ett Kilo I Veckan Jag välkomnar arbetena. Där det finns ett behov är det här och Newport News; det området är en livsmedels öken. Invånare där måste gå, ta en buss eller cykla till 7 Eleven eller Dollar General för att köpa mat.

Letar du efter Vet någon som kalligrafi här eller de omgivande områdena? Jag har en liten dikt som min man skrev för mina döttrar och mig, så inte så komplicerat. Tack.

Jag förlorade en Williamsburg-biblioteksbok på parkeringsplatsen på en doktorns kontor i McLaws Circle. Det är ett stort tryckmyster med ett pappersfack inuti mitt namn och förfallodagen. Om det hittades kan du ringa mig eller vända det in på Williamsburg biblioteket? Tack för din övervägande.

GunsThe NRA har inga problem med terrorister, flyktade fängelser eller dömda våldsbrott som dra upp till en pistolskådning och laddar upp en bil med vapen och ammunition utan bakgrundskontroll. NRA är ett hot mot min familjs liv. 6 december 6 gratis. Alla är inbjudna att komma och njuta av denna julscen. Tack.

Skatteplaner

Tja, de gjorde det. Våra två kongressmän, Taylor och Wittman, båda gummi stämplade GOP-skatteläkningen i huset. Om det och senatversionen så småningom blir lag, kommer äldre medelklassfolk som så många av oss i Williamsburg att börja betala högre skatter på grund av minskad eller fullständig förlust av avdrag för statliga och lokala skatter, hypotekslån och sjukvårdskostnader. Och allt för att stödja minskade skatter för de mycket rika. Är dessa två verkligen representerar våra bästa intressen?

Min man och jag träffade vår finansiell rådgivare för några veckor sedan. Vi frågade vad han tyckte att den nya skatteplanen, vad det än skulle vara, skulle betyda för vår portfölj. Han sa att det skulle vara bra att om investeringarna skulle sänkas skulle våra investeringar öka i värde. Jag sa, ‘Åh, men jag trodde att skattebesparingarna skulle gå in i nya jobb och högre löner.’ Ja, vi hade alla ett gott skratt om det.

Kan någon förklara för mig varför någon av politikerna är bekymrade över 1,4 miljarder dollar på underskottet för skattesänkningen att ‘s över 10 år jämfört med de 8 år som Obama var i Vita huset, gick det från 12 biljoner till 20 biljoner dollar. Så det gick upp ungefär 1 miljarder dollar om året, inte över 10 år. Vad är den stora affären? Jag förstår inte. befolkning med de uppenbara konsekvenserna att dessa människor är för få för resten av oss att oroa sig för. Men jag oroar mig, speciellt när jag funderar på att det här är förmodligen medelklass skattebetalare som lovades en minskning. Däremot förväntas de rika 1 procenten troligen faktiskt dra nytta av skattesänkningar. Om den senaste ordens bidragsgivare har sådan brist på oro för 5 procent, hur gör hon / hon matematiken för att motivera en sådan förmånsbehandling till bara 1 procent?

Varför är senatorn Warner och Kaine rösta nej på en skatteavgift som låter oss behålla mer av våra pengar? New York Times rapporterar att de flesta medelklasshushåll som tar standardavdrag nu skulle få en skattesänkning under räkningen och nästan ingen skulle få en skatteökning. Låt dem veta: Vi folket vill behålla våra pengar.

Om presidentens skatteplan är godkänd av den republikanska kongressen och undertecknad i lag, kommer det amerikanska folket att veta vid slutet av mars om presidenten säger sanningen om det eller ljuger.

Någon kommenterade att folk inte skulle bli hysteriska att 13 miljoner människor kommer att få en skattehike. Om sex månader kommer de som får sin lilla skattesänkning att glömma. De 13 miljoner vann ‘t.

Den dumaste sak som Trump kan göra är att underteckna GOP-skattesänkningen. Efter det har han ingen anledning att inte hindra honom för att vara psykiskt instabil.

De rika kontrollerar republikanska partiet. Om denna skattesänkning och demonteringen av alla konsumentskydd inte visar det, vet jag inte vad som kommer att göra. Jag är förvånad över varför arbetande människor röstar för dem. Demokraterna är märkta skatt och spendera. Republikaner är skattesänkta för de rika och spendera. Mina barn, barnbarn och barnbarn, etc. kommer att betala för denna skattesänkning. De kommer att behöva hantera en varmare och mer förorenad planet och inget sätt att betala för att fixa det. Alla statsinkomster kommer att användas för att betjäna den enorma skuld republikanerna kommer att generera. Tragisk.

Store closingI läste just i det sista ordet om stängning av tisdag morgon. Detta är så chockerande och nedslående. Det verkar som om alla individuella butiker stänger. Vi är fortfarande rosa förlusten av böcker en miljon. Tack.

Tack till Mitch i ER och de fantastiska damerna i ICU vill jag säga tack för att mina tre dagars vistelse är det bästa som det kan vara. Du är alla fantastiska proffs och jag uppskattar allt du gjorde för mig. Går Man Ner I Vikt God Jul.

Högt vatten Jag vill bara veta varför VDOT vägrar att fixa de stående vattenproblemen i de två områdena väster om Anderson s Corner på Route 60. Och de vet vilka områden de är, för de har gått och sätter skyltar som säger ‘High Water .’ Nyligen har de blivit nere framför James City Recycling, klippt buskarna tillbaka och tagit buskarna, för några veckor sedan spenderade de dagarna ner där trimning av buskarna. Varför vann de inte den allvarliga säkerhetsproblemet med vattnet på vägen? Ska de bara vänta på att någon ska bli dödad? Jag vet att arbetsorder har lagts in av medborgare och det har rapporterats till länsstyraren, men ingenting har gjorts. Jag skulle vilja veta varför.