Kanadensiska flygbolag flyger resenärer ut ur destinationer i orkan Irma s bana

Canadian Airlines inklusive Air Canada, WestJet och Air Transat mobiliserade plan på onsdag för att få resande ut Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ur destinationer på orkan Irma s väg som i Dominikanska republiken, Kuba och till och med Florida.

Air Canada planerade att driva ytterligare flyg från Dominikanska republiken (Puerto Plata, Punta Cana, Samana) och Florida (Fort Lauderdale och Miami) och större flygplan för flyg från Kuba (Varadero, Holguin och Havana).

Flygbolaget sa att det skulle kontakta Gå Ner I Vikt På En Vecka berörda kunder och erbjuda dem resor vid ett senare tillfälle, resa till en annan destination med villkor eller avbokning med full återbetalning exklusive reseförsäkringskostnader.

Sunwing, under tiden sagt på onsdag, har redan aktiverat planer på att repatriera kunder i de destinationer som vi flyger till som för närvarande är under orkanvakt eller varning. Vi är i regelbunden kontakt med våra lokala representanter som håller våra kunder i de drabbade destinationerna informerade om situationen och hjälper dem med att göra de nödvändiga ändringarna av sina researrangemang.

orkanpolitiken har utvidgats till alla sydöstra passagerare som planerade att resa till någon av dessa destinationer mellan 6 och 10 september. Passagerare har fått möjlighet att ändra destination eller återboka för resor vid ett senare tillfälle.

Två flygningar skickades till St Maarten / St Martin den 5 september och två flygningar går till Punta Cana och Puerto Plata i Dominikanska republiken på onsdagen. Southbound flyg till Punta Cana har avbrutits den 6 september och 7 september. Våra 8 flygningar till Puerto Plata har också avbrutits.

till Kuba, Freeport i Bahamas och Florida är alla planerade att fungera som planerat, men orkanpolitiken gäller även passagerare på grund av att avgå till dessa destinationer i samma tidsram, sade flygbolaget i ett uttalande.

Mer information om Sunwing-flyg finns här.

Irma, betraktad som den mest kraftfulla Atlanten orkanen i inspelad historia, bär ner på nordöstra Karibien, efter en väg som förutsagts för att sedan rake Puerto Rico, Dominikanska republiken, Haiti och Kuba innan de eventuellt går till Florida.

American Airlines lade till extra flyg ut ur de karibiska öarna St. Maarten och St. Kitts Viktminskning Tabletter och Nevis för att få människor ut ur Irma-vägen.