Kanadensare har bland färsta semesterdagar i världen

VANCOUVER (NEWS1130) Helgerna är lite över en månad bort och utan tvekan räknar många kanadensare dagarna till sina semester. Tyvärr kan det vara en av de få gånger som de kommer bort från det dagliga arbetet.

Enligt QMI, med vårt antal lagstadgade helgdagar och hur många dagar företagen är skyldiga att ge av, får många kanadensare bara 19 dagar ut ett år.

Kanada ligger bra bakom andra länder när det Gå Ner I Vikt Snabbt gäller att ta en paus, till exempel Brasilien, där invånarna får 30 semesterdagar plus 11 helgdagar. Vi ‘slår också europeiska länder som Litauen, Ryssland, Frankrike och Finland, som i genomsnitt 40 semester dagar, mer än dubbelt vårt genomsnitt.

Enligt studier i psykologi idag bryter semesteren den kroniska stresscykeln på jobbet, där anställda är mer benägna att bli sjuk och ha en olycka.

‘Du’ sover mer, du ‘avkopplar mer, du’ ger ditt blodtryck en chans att komma upp lite från att vara förhöjd hela tiden när du är på jobbet och springer runt ‘, säger dr Susan Krauss Whitbourne , en psykologi professor vid University of Massachusetts Amherst.

Hon tillade trots att det inte kan vara bevis på att semestrar leder direkt till bättre hälsa, de ger mentala raster, Går Man Ner I Vikt stressreducering och viktig familjebindingstid.

Krauss Whitbourne sade emellertid tills dess politiska förändring när det gäller semester, måste nordamerikanerna fortsätta att anpassa sig.

‘Det kommer aldrig att vara vad det är i Frankrike eller andra länder, så då vill du verkligen se på sätt att ta mini-semester för att få ut det mesta av helgerna och använda det du har Viktminskning Tabletter produktivt,’ förklarade hon.

‘Det verkar inte som om det finns mycket högre nivåer av psykiska problem eller till och med hälsoproblem i Kanada jämfört med andra länder, så det verkar som om människor klarar sig, de hittar sätt att hantera sin mindre semestertid.’

Under 2009 fann kanadensiska forskare semester som hjälpte till att buffra eller förbättra arbetsspänningen bland ett urval av nästan 900 advokater. En brittisk forskare sa att förmånerna är så starka, han rekommenderar att familjer ges ekonomiskt stöd om de inte har råd att ha semester på egen hand.