Kanada är en nation full av traditionella romantiker

Vi är en nation som, väl älskar. En nyligen genomförd Leger-undersökning av eBay Canada avslöjade att kanadensare är en nation av traditionella romantiker:

Sju av tio kanadensare (71%) anser sig vara romantiska och mer än hälften av kanadensare (56%) planerar att fira alla hjärtans dag. Av de som planerar att Gå Ner I Vikt På En Vecka fira, har en av tio (11%) inte en betydande annan. Millennials shine i romanskategorin. De är mest sannolika för alla vuxna åldersgrupper för att fira valentin dag i år och är en av de mest troliga att betrakta sig romantiska! Senare ger tusenåriga en löpning för sina pengar i romansavdelningen, eftersom de är mest troliga att betrakta sig romantiker.

Det finns en East Coast / West Coast korrelation för Gå Ner ett Kilo I Veckan att fira den romantiska semestern. Medan Atlanten och Quebec mest sannolikt firar valentinsdagen är de från British Columbia och Alberta minst sannolika.

Kvinnor har en bra känsla för humor när det gäller Gå Ner I Vikt På En Vecka romantik. De som firar Alla hjärtans dag är mer benägna än män att köpa roliga, udda gåvor, medan män firar tillfället är dubbelt så sannolikt att köpa romantiska gåvor.

När det gäller att shoppa på denna speciella dag blir kanadensare som helhet kryddiga! Medan Legerundersökningen avslöjade att traditionella romantiska gåvor är mest populära, ser eBay att kanadensare är lite mer äventyrliga med sin valentinesgåva.

Spicy presenter är de mest populära i Yukon, medan de är minst populära i Ontario. Du kan sätta ett pris på kärlek. Under det senaste året köpte någon från Ontario den dyraste förlovningsringen en platina fyra karat diamantring för mer än 100 000 CAD.