Kanada Post rullar ut säsongsstämpel

Canada Post kom in i julen ande tidigt när det släpptes årets semester frimärken.

De nya frimärkena har traditionella julgransprydnader på en och Madonna och Child på en annan för att beteckna säsongens religiösa betydelse.

‘De är inte för komplicerade’, säger Deborah Roberts, ledande hand i Canada Post London Business Center på Wellington Road S. ‘När vi har visat på julens juldekorationer tycker de att de är riktigt söta.’

Bilden av glasprydnaden var designad av kanadensare Michael Zavachy, och Madonna och barnstämpeln visar bilden av en skulptur skapad av den italienska kanadens Antonio Caruso.

‘Jag tycker att de verkligen återspeglar vad ett julgransprydnad handlar om,’ tillade Tom Creech, en kommunikationschef med Canada Post i London. ‘Vi förändrar saker och ting. Vi försöker kontinuerligt se på olika kombinationer, olika teman’.

Roberts sa att filialen fortfarande sätter upp frimärken för samlare i London, inklusive Irene Podstolski, som sa att hon har ackumulerats frimärken sedan 1962.

‘Det var intressant,’ sa hon om varför hon ursprungligen Går Man Ner I Vikt började samla. ‘Jag gillar historia och geografi.’

Podstolski, 85, sa att Gå Ner I Vikt På En Vecka de årliga julstämplarna är ‘vanligtvis trevliga’, men för henne kommer ingenting någonsin att jämföra med de gammaldagsa.

Enligt en utgivning från Canada Post Gå Ner I Vikt På En Vecka utfärdat de första julstämpeln i världen den 7 december 1898. Den hade bara orden ‘XMAS 1898’ tryckt på den.

De årliga semesterns frimärken började utfärdas 1964.

‘Årets julklappar representerar finalen av ett bannerår för Canada Post’, säger Jim Phillips, regissör, ​​stämpeltjänster, i en frisättning. ‘(Våra frimärken) har skapat en historisk mosaik av vårt land 2010: OS , flickan guider 100-årsjubileum, vår Navy 100-talet och vägarna attraktion serien, för att bara nämna några. ‘

‘Det stora för barnen är att komma ihåg deras returadress’, sa Creech. ‘Santa’ är en smart kille men han behöver lite hjälp. ‘.