kan stänga några skolor nästa år

DAYTON, Ohio (WDTN) Offentliga skolor rapporterar låg inskrivning på flera av sina skolor, vilket innebär att de kunde besluta att stänga några av dem nästa år.

Dayton Public Schools har kämpat för att hålla barnen i klassrummet med inskrivning sjunkande år efter år sonow de kanske måste stänga några skolor kommer nästa år.

Vid tisdags styrelsemöte väckte Interim Superintendent Elizabeth Lolli oro över inskrivning vid 9 DPS skolor, där anmälan har sjunkit under 45 procent byggnadskapacitet.

De 9 skolorna med inskrivning under 45 procent kapacitet inkluderar:

Meadowdale High SchoolRosa Parks Förskola

Wogaman Middle School

Dayton Boys Preparatory Academy

World of Wonder Elementary School

Edwin Joel Brown Middle School

De 9 skolorna är mer än hälften tomma, men distriktet behöver fortfarande betala verktygskostnader för att driva byggnaderna i full kapacitet. Som ett resultat av detta kom distriktsansvariga överens om måndagen måste de göra stora förändringar för att bättre utnyttja sina resurser.

Just nu är distriktet knappt 13 000 studenter.

Jag skulle säga till Går Man Ner I Vikt föräldrarna på de skolorna, sade Lolli. det bara för att de med låg inskrivning betyder inte nödvändigtvis att något negativt kommer att hända med den specifika byggnaden eller till de studenterna i den byggnaden. Vi tittar på sätt att se till att vi använder våra anläggningar på ett lämpligt Går Man Ner I Vikt och effektivt sätt. Distriktets tjänstemän återvänder från semesterferien, de ställer undan tid Gå Ner ett Kilo I Veckan för att diskutera inskrivningsfrågorna igen. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter och håll samtalet om ämne och civil. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.