kan min förhud återställas

Fråga Jag skulle vilja få reda på hur man gör min penisglans mer känslig.

Jag var omskuren i en mycket tidig ålder och detta har lämnat min penis väldigt ‘okänslig’. Jag har Gå Ner I Vikt Snabbt Piller därför funnit samlag inte så behagligt som det kunde vara.

Min fru har skrivit ut mycket information om olika former av stretching, etc och använder steroidkrämer för att stimulera celltillväxt och därmed hjälpa till med restaurering av förhudet.

Kan du rekommendera vad mitt nästa steg Gå Ner I Vikt På En Vecka kan vara om jag skulle starta ett restaureringsprogram?

Skulle min GP vara stödjande eller skulle jag behöva gå till en privat läkare för hjälp?

Jag vet att det finns många frågor här och skulle uppskatta din vägledning.

Svar De frågor du tar upp är intressanta, särskilt eftersom omskärelsen i sig inte är osannolikt att penisen blir okänslig. De flesta omskurna män rapporterar inte detta problem.

Det kan finnas flera svårigheter som uppstår hos oomskårda män, nämligen smärta och inflammation och infektion orsakad av en tät förhud, som alla kan störa kärlekstillverkning också.

Jag har också läst om förhuggningsåterställningsteknik i sådana väl respekterade tidskrifter som British Journal of Sexual Medicine, men mycket få läkare, inklusive mig själv, kommer någonsin att rekommendera att gå igenom sådana agonier i strävan efter det mycket tveksamma och osäkra resultatet.

Tekniken innebär helt enkelt att sträcka den befintliga huden med små vikter för att dra framåt över penisens huvud.

Det är uppenbart att det är väldigt lite lös hud att börja med, och eftersom hudcellerna bara växer mycket långsamt, precis som huden växer över ett transplantat eller över ett öppet sår.

Man kan tänka sig att det skulle ta många månader, till och med år, för att uppnå tillväxten av en konstgjord förhud och vid något stort obehag och självoffert.

Jag kan bara inte rekommendera det, och det finns ingen garanti Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för att det skulle rensa ditt problem med otillräcklig känslighet.

Jag tycker att du är bäst att experimentera med olika smörjmedel som Senselle eller KY-gelé. Att använda vissa sexuella tekniker och anta olika sexuella positioner kan göra det möjligt för dig att ejakulera snabbare.

Koncentrera på de saker som stimulerar dig mest och diskutera dessa med din fru. Du säger att hon är mycket förståande så det borde inte vara ett problem.

Jag skulle undvika steroid krämer till varje pris eftersom detta kan tunna huden och lämna den utsatt för trauma och infektion.