Kan jag begå självmord

Jag tar zanax. Jag tar det bara vid sänggåendet eftersom det hjälper mig att sova hela natten. Tidigare har jag missbrukat det. Jag vet att att ta mer än det föreskrivna antalet kan vara dödligt, särskilt om du blandar med alkohol. Jag slutade konsumera alkohol för 11 månader sedan, eftersom det intensifierade mina krav på att skada mig själv. Använd inte alkohol med zanax. Börja gå varje dag minst 45 minuter. Det kommer att få dig att må bättre. Jag känner mig så. Du vet, det finns andra som känner på samma sätt. Be och be Gud att hjälpa dig. Ta en dag vid tiden. Sätt ett mål för dig själv. Självmord är inte svaret. Försök hjälpa dig själv, du kan vara beroende av dig själv och vara stark. Jag förlorade min enda dotter i en bilolycka och båda mina föräldrar plötsligt 5 dagar från varandra en Thanksgiving-vecka. Jag är fortfarande här för att jag vet att Gud har en plan för mig, större än jag vet. Jag väntar och har tro på att han kommer att få mig igenom dag för dag. Jag försöker hjälpa någon varje dag, även om det bara är ett vänligt ord. Ibland när vi når ut till andra, kommer det att göra underverk för oss. Gud välsigne dig. Du är i mina böner.

det är ett bra sätt att hjälpa någon. Ring dem dumma. Folket som denna som frågar denna fråga går igenom något och behöver stöd för att inte kallas dumt och behandlas som skit. Jag antar att en självmord inte kommer att skada också va !!! Jag har fått familjemedlemmar att begå självmord även efter att ha begåtts. Detta hjälper inte någon som har ont, terapeuten på grund av att inte hjälpa till att allt de vill göra är att begå dig och få dig borta. Ibland behöver du stress och hat av omvärlden för att lämna dig ensam. De är inte dumma och borde inte höra de är. För att vara sjuk är du för dem sätt du svarar på någon som än mer sannolikt når ut och försöker hitta ett sätt att avsluta sin smärta. Du vet inte vad de går igenom. Bara en idiot skulle kalla någon som är så upprörd ett namn. Du min kära är idioterna. Ytterligare en död på dina händer och nu kanske två.

IM HÄR LÄS DETTA, SOM JAG ÄR FÖR ATT SÖKA FÖR EN FRÄMMIG MÅTT FÖR ATT SLUTA MIN PÄNN. IM A DISABLED VETERAN PÅ Ålder 29. Håller många skador i min tid i service. Mina skador har kostat mig min karriär, min hustru i 10 år och då ljuset vid Går Man Ner I Vikt slutet av tunen var en mycket vacker flicka som jag trodde var min vän. Hon hängde mig och älskade mig, jag tänkte de senaste tre åren och sedan efter att ha spenderat en underbar semester tillsammans med att hon började från det nya året med att säga att hon bara fanns att behöva flytta på i hennes liv i mycket kort e-post. VÄNLIGEN DÖGER INTE DESSER ATT DU VIKTAT I DETTA SKOR. SUICIDE har någonsin varit en bra möjlighet, men för något som känns som den enda möjligheten att förlora all den förälskelse som jag själv vet. Jag tackar dem som var stödiga som du gav MIG hopp, men alla har Går Man Ner I Vikt rätt att göra med det där livet, även om det ingår att avsluta det med jämna mellanrum. Så jag kan eller kanske inte vara dina våldsamma någonsin.

du borde aldrig vilja avsluta ditt liv, men också 30Mg Xanax skulle bara göra dig blackout och vakna 2 eller 3 dagar senare. Det är nästan kliniskt omöjligt att överdosera på Xanax. Hur som helst ville bara sätta in mitt ord. Livet är aldrig värt att sluta. Det kommer alltid att bli bättre oavsett vad du tycker. Jag var på bergsbotten, en komplett heroin junkie. stjäl från mina föräldrar, mina morföräldrar, saker som jag aldrig skulle göra hela mitt liv. Men den heroin tar över vår kropp. Jag blev beroende av att jag bara försökte det en gång. Det Viktminskning Tabletter förstörde nästan mitt liv. Jag tänkte aldrig på självmord men jag ville ha det . Men jag har mycket mer att leva för som familj och jag är säker på att du har massor av människor som bryr sig om dig kompis. Lycka till dig och förhoppningsvis kommer saker att förbättras för dig. De gjorde åt mig åtminstone.