Kan inte få tillräckligt med denna varje dag kärlek

Så jag kan bara vara mig Hur du får mig att smile Det sätt du ler Hur du ser på mig Hur säger du mig, jag är vacker oavsett vad dina vackra gröna ögon Hur du gör mitt hjärta smält Hur ger du mig fortfarande fjärilar Hur min hand passar perfekt i din Hur söt är du du är hur du skriver mig dikter Hur mycket du visar mig du bryr dig Faktum att du bor en gata bort från mig Du tillåter mig att vara oberoende Du uppmuntrar mig Du gör mig stolt Du får mig att känna dig speciell Du får mig att känna dig trygg Du får mig att skratta Du får mig att skratta även om du är runt minnen vi delar Hur du lägger på min humör Du lägger dig på mig som vill ta en miljon bilder Hur tycker du verkligen att ta bilder med mig Hur du kysser mig Hur du rör mig Hur du spelar med mitt hår Du kan sätt din arm runt mig kan vara dumt runt varandra Hur håller vi knappast någonsin Faktum att du köper mig fyllda djur Hur du lyser upp mitt liv Du håller mig varm när jag är kallt Hur mår du inte mina händer och fötter är alltid iskallaHur du bryr dig inte hur svettig eller klamig mina händer fårHvordan du älskar alla mina brister? Tycker du fortfarande att jag är perfekt Hur du säger att du älskar mig Hur känner jag mig omedelbart bättre när jag hör din röst Eftersom du älskar mig med hela din hjärta Hur handlar du om dina vänner Hur du pratar om mig till dina vänner Hur jag kan bilda mitt liv utan dig Hur kan vi prata om äktenskap och det skrämmer dig borta Faktumet att vi redan planerar vår framtid När vi kyssar det känns som vår första kyssa om igen Hur väntade du att kyssa mig tills tiden var rätt Att vi var varandra första kyssen Hur tar du dig tid att läsa var och en av dem Hur är du alltid där för mig Hur du är så förståelse Hur du bryr dig mer om mig då bryr du dig om dig själv Hur arbetar du på samma plats Hur du lukter Du får mig att le även om jag gråter Hur förstår du mig Hur kan jag berätta någonting och allt Hur du kan hålla en hemlighetH ow bekväm att du får mig att känna När jag är med dig stannar hela världen Hur förstår du mina problem Hur du försöker hjälpa mig att fixa mina problem Hur du gör mig vill bli en bättre person Hur du känner mig bättre än jag känner själv Hur älskar du kommer så naturligt Hur du är mitt alltHur vi ägnar sånger till varandraDet sätt du handlar när du förlorarHur du inte agerar allt fast när du vinner Hur du kramar mig Hur lovade du att aldrig låta mig gå Hur rädd att du ska förlora mig Hur skyddar du dig Hur vet jag det du kommer alltid att vara där för mig Du är min bästa vän Du är min själsförälskelse Hur du såg dig, du visste att jag var den för dig Hur söt du är Hur bryr du dig Hur trogen du är Hur hittar du de dumaste sakerna roligt Dina skratt Hur fungerar jag som en idiot och du älskar mig fortfarande Hur du gör roligt med Gå Ner I Vikt Snabbt mig Hur du hjälper mig att återuppleva min barndom Hur du skrattar när jag kittlar dig Din syn på livet Din moralJy mål Din prestationHur du verkligen gillar bei ng en pojk scoutHow du skulle släppa dina andra planer att vara med mig om jag behövde dig Hur du alltid vill vara med migDu buttDina ben Dina tänder Allt om digHow hatar du när jag kan vara högre än digFaktum att du är en hemsk dansareVar vi krossarFaktumet att jag skulle kunna somna i dina armar i fråga om 5 minuter När jag är med dig känner jag mig som om jag är hemma Hur varmt du är Hur mycket älskar du din familj Hur trevligt är du Hur du slår mina fingrar när vi håller händerna Hur du klämmer min rygg Din goda morgontexter Hur kan vi prata i timmar och aldrig bli trött Hur vi kan vara med varandra varje dag och aldrig bli sjuka av varandra Hur tar det oss så länge att säga adjö Hur du saknar mig Hur säger du att du saknar mig när du gör Hur har du det? dela alltid dina känslor Hur lätt ska du prata med Hur kommer du aldrig att ge upp mig Eftersom du är helt enkelt oemotståndlig Eftersom du tar ut det bästa i migDen känsla för humor Hur du kramar mig Hur du pratar med mig Din passion Hur du andas vägen som är uppslukad i dina armar känner känslan du ger mig inuti ljudet av din röst hur glad du är hur du håller mitt ansikte hur mycket du älskar barn hur dina ögon mjuka när du ser mig din ärlighet du vet att du aldrig fuskar på mig hur jag vet Jag antar att vara med dig för alltid Hur du bryr dig om mig Komplimangerna du ger migDetta lilla utseende ger du mig Hur du tänder upp ett rum när du går i Hur har du fortfarande goda vänner när du var liten Hur söt var du när du var liten Hur mycket du har lärt mig om livet Hur mycket du har lärt mig om mig själv Hur du visade mig hur man älskar dig Hur du visade mig att det finns äkta fina killar där ute Du visade mig hur man har kul Du låter mig vara ett barn igenHur du aldrig gillar att läsa instruktionerThe way du är vid min sida känslan av säkerhet Du ger mig hopp för framtiden Du ger mig styrka för när jag är svag Du gör alltid tid för mig Du säger de sötaste sakerna som får mig att skratta Hur du vill Jag skadar mig aldrig Hur du ser bäst på alla Hur du lärde mig vilka sanna vänner som verkligen är Jag skulle kunna berätta någonting och du skulle inte tänka mindre av mig Hur tålmodig är du Hur du är den första personen jag vill se när jag vaknar Hur du är sista personen jag vill se innan jag går och lägger mig på sättet Jag inte ser någon annan i min framtid men du Hur mina armar passar runt dig Mitt sätt Hur kommer du upp bakom mig och lindar dina armar runt mig Hur vet jag vart jag går kommer du att vara i min hjärta Faktumet att du fortfarande bär vänskapshandbandet jag gjorde dig De små sakerna om dig som irriterar mig Hur du respekterar mina beslut Hur du lägger mina känslor först Hur du tittar på mig strax innan du kysser mig Hur tycker du om Eskimo kyssning Hur du hjälper mig ut med pjäser Hur gör du alltid vad jag frågar dig Hur du skulle gå till månen och tillbaka till mig om jag frågade mig att låta mig hjälpa dig För att komma ihåg när våra årsdagar är För aldrig att pressa mig För att vara en bra kille i allmänhet För Alwa jag lyssnar på mig För att komma med mig för att få mina naglar gjorda För att du ska handla med mig För att titta på flickor med mig För att göra några flickaktiga saker med mig Och för att inte klaga när du gör saker som för att alltid vara intresserad av allt jag gör Hur vi delar varje dag tillsammans Hur du helst vill vara med mig än att spela xbox Hur vi skämtar om saker För att jag ska reta dig Bara för att du är Du Hur du ringer mig älskling Hur du kallar mig älsklingAlla de söta namnen du kallar mig Hur om du slutar ringa mig ett namn om Jag gillar det inte Hur du textade mig varje chans du fick i sommar För att vara med mig för nästan varje semester För att ta chansen att lära känna mig För att gå in i mitt liv när jag minst förväntat det För att plocka mig över någon annan Hur du säger att jag älskar dig Hur du vet alltid vad jag ska säga Hur vet du alltid vad jag tänker Hur vet du alltid att någonting stör mig Hur säger vi alltid samma saker på samma exakta tid Hur vi en Lways tycks tänka på att texta varandra i samma ögonblick. Hur är vi båda? Hur är våra favoritfotbollslag Miami-delfiner? Så båda våra favoritbaseballlag är Red SoxHow. Vi är Våra skillnader kompletterar varandra varandra. Hur vet du alltid vad man ska säga? Att skratta åt mina blonda momentsHow du ställer upp status på Facebook om oss även när dina vänner drar dig Hur din profilbild är alltid av ossHur du kommenterar allt av minaVar du bara är med digSå söt du tittar när jag kittar dig Hur söt du ser när du sover Det som är ondt att se dig kom i ditt öga Hur kan jag berätta när du ljuger Hur synd om en lögnare du är När du överraska mig Hur respektfull är du Din personlighet Hur skulle du aldrig flörta med någon annan tjej Hur säger du mig Jag är den enda tjejen för dig Hur kan du alltid lugna mig Hur kan vi prata utan även att säga ett ordHur du alltid undrar vad som är i mitt sinneVan du strävar efter att vara bäst i allt du görHur du fortfarande handlar som ett barn Hur gillar du inte att dricka så mycket Hur du röker Hur gör du inte narkotika Hur vill du inte ha en tatuering Att du vill ha samma saker i livet som jag gör Hur söt är du när du är nervös Hur vi säger varandra våra drömmar varje morgonDet spel som vi gjorde varje natt när du var borta på lägret Hur du ropade med mig dagen innan du gick till lägret Hur du hjälpte mig att komma igenom den där sommaren utan dig Hur du slutar mitt liv Hur du alltid är i mitt sinne Hur du säger mitt namn Din hemska sångröst Hur komplett Jag känner mig när du håller mig En dag bort från dig känns som en evighetThe look i dina ögon när du säger att jag älskar dig Hur du gör mig inser min fulla potential Hur du inspirerar mig Hur du gör mig angelägen när jag väntar på den tid jag får för att se dig nästaDu ger mig alltid något att se fram emotVan vi gör ett bra lagHow gör du ibland som tjejen när vi cuddleDet är en dag du kommer att bli min makeEach dag lär jag mig något nytt om dig Och hur varje da du lär dig något nytt om mig Hur dag ger du mig en enda anledning att älska dig Att du vill bli gammal med mig Att du vill bygga ett hus tillsammans en dag Hur du visar din kärlek till mig när vi är offentliga Hur du kommer att göra en fantastisk far en dag Hur du är min största fläkt Hur du ger mig massage Hur kan alla se hur mycket vi älskar varandra Din förtroende Hur vet du vad du vill göra med ditt liv Hur din röst låter på telefonen Hur du kan vara miles från varandra från mig men bara sitter i telefon och pratar inte och det gör att det känns som om du är där med mig Hur mycket du litar på mig Hur din hand alltid hittar min Hur du ber om ursäkt även om det är något dumt Du berättar om du gillar något om mig Hur du gör vårt förhållande så enkelt Hur som helst när jag tittar på dig tar du andan iväg Hur vi avslutar varandra meningar Faktumet att din min väg Hur du aldrig kommer att ge upp mig Det faktum att jag kommer att älska dig Går Man Ner I Vikt ou för resten av mitt liv Så du är aldrig tråkigt Hur vi spelar kampen När du är grumpy älskar du mig fortfarande Om vi ​​är tillsammans kan vi göra någonting Du gör aldrig roligt med mig på ett meningsfullt sätt Hur du får mig att känna att jag aldrig har känt mig innan Hur du får mig att känna mig säker Hur vill du aldrig sluta kyssa mig Hur du får mig att le, även om jag är ledsen Hur du säger att du är ledsen Vår oskiljaktiga förbindelse Hur du utmanar mig Din kärlek till hundar Hur söt är vi tillsammans Hur du ser på mig Hur du säger Jag älskar dig Hur uppmärksam är du, för att du är den bästa personen som någonsin kommer in i mitt liv Tanken på dig får mig att le Du gör mig glad varje sekund i varje dag Hur kan du göra mig glad utan att göra någonting Hur din lycka är lika med min lycka Hur ditt humör påverkar mitt humör När du kyssar på min panna Hur du kysser mig när jag blir sårad Hur du håller mig som om du aldrig vill låta mig gå Hur de minsta sakerna gör dig lycklig Hur du ser framöver men uppskattar pr esentVar du uppskattar de små sakerHar du förstår dig, hur är dina kramar gör allt bättreDet sätt att allt jag gör gör mig att tänka på digFaktumet att skratta är 10x roligare när du är därHow stjärnorna lyser lite ljusare när du runtHur även när du är arg du är fortfarande förtjusande Din fåniga grin Hur du ibland sticker ut din tunga Hur dina kyssar lyfter Gå Ner ett Kilo I Veckan mig upp till en plats där jag tillhör Hur ditt hjärta är mitt riktiga hem Med dig skulle jag inte kunna känna Hur du gör mitt hjärta bryter ut i sang Din hjärtslag Hur din hjärta spelar min favoritmelodiHur du älskar alla mina brister Hur känns det som att en dag inte ser dig är en dag bortkastad från mitt liv Så jag kan sova på natten, såvida jag inte vet att du är säker Hur trodde jag aldrig på kärlek vid första ögonkastet tills du gick igenom dörrenHur bra vi möterDu får mig att känna att jag aldrig har känt mig förrän Hur du håller nyckeln till mitt hjärta Du säger alltid vad jag behöver höra Du säger mig sanningen Och du hinner alltid bo även om det gör ont Du skulle göra någonting för att hindra mig från att bli skadad Hur när jag gråter ger den dig den värsta känslan i världen Hur har jag haft tiden i mitt liv och jag är skyldig allt för dig Hur du menar allt för mig Hur kan jag se in i dina ögon och se ditt hjärta Med dig får du mig att känna att jag kan trotsa hela världen Din lilla minnesboks Hur håller du små minnesmärken om allt vi har gjort Din intelligens, för att du var smart nog att bli kär i mig Hur går du aldrig i någonting Hur jag kan tänka mig en dag utan dig i mitt liv Hur skulle du flytta över landet bara för att vara med mig Hur mina drömmar är dina drömmar också Hur kan vi stanna uppe hela natten bara för att prata Hur jag tackar Gud varje dag för att låta dig komma in i mitt liv Hur du inspirerar mig att jaga mina drömmar Hur du frågar mig om råd och faktiskt tar det Du är helt enkelt fantastiskt Jag kunde kyssa dina läppar hela dagen När du ler hela världen stannar och stirrar ett tag Din fantastiska precis som du är Två är att vara Tter än en Hur du sjunger för mig Hur du visar din kärlek till mig Hur du uppskattar mig Hur du kan få mig att känna som royalty Hur gör du allt som en saga För allt du gör och vem du är Hur du alltid ger mig din ärliga åsikt Hur säger du om något ser bra ut på mig eller inte, hur vi är bättre tillsammans när jag ser dig inför är det inte något jag skulle ändra dig gör att jag älskar dig

0 REBLOG