Kan du gissa hur mycket amerikaner äter på Super Bowl Sunday

Om du saknade det: Super Bowl 50 är den här söndagen, och det kommer att bli massiv.

National Retail Federation uppskattar att 188,9 miljoner amerikaner kommer att se på Carolina Panthers ta på Denver Broncos i Santa Clara, Kalifornien. Om det är sant, kommer fler människor att se Super Bowl 50 än att rösta i ett presidentval. Och de spenderar också massor av pengar.

Hur mycket pengar? Det beräknas att konsumenterna kommer att spendera totalt 15,5 miljarder dollar på mat, inredning, lagkläder och andra föremål. Det fungerar till ungefär $ 82,19 per fotbollsfläkt, partygör och tittare. Du kan satsa på att de flesta av pengarna går mot mat. Faktum är att Thanksgiving är den enda dagen på året när amerikaner äter mer än de gör på Super Bowl Sunday.

Så hur mycket kostar amerikaner på Super Bowl Sunday? Även om Går Man Ner I Vikt den beräknade konsumtionen av öl, potatisflis och andra Super Bowl-snacks nedan är lite uppblåst, ger vi mer än lite skeptisk till några av dessa astronomiska figurer en ballparkidé om hur mycket amerikanerna kommer att fylla sina Går Man Ner I Vikt ansikten på söndag .

Bläddra ner, ta en gissning Gå Ner ett Kilo I Veckan för varje matobjekt, och klicka sedan på bilderna för att se hur nära du var med rätt svar. Berätta sedan på Facebook eller Twitter hur nära (eller av) ditt gissning var det riktiga svaret.

2017 Time Inc. Användning av denna webbplats utgör godkännande av våra användarvillkor och sekretesspolicy (dina personuppgifter i Kalifornien).