Kan du få en riktig stjäl på Southwest Airlines biljettförsäljning

Southwest stor två gånger per år biljettförsäljning är tillbaka, med rundtur biljett under $ 100 på dussintals bärare kortaste rutter.

Försäljningspriserna inkluderar också längre sträckor, med priset på flygningar löst knutna till avståndet. Flyg börjar på $ 49 varje väg på sydvästra kortaste vägarna och öka till $ 79, $ 99 eller $ 129 varje väg för längre flygningar.

Försäljningen lanserades tisdag morgon och är bra för resor från 22 augusti till 13 december. Flygresor på fredagar och söndagar är uteslutna från försäljningen, liksom vissa datum runt arbetsdag och tacksägelsemiddag. Scheman för Southwest Florida och Nevada flygningar har ytterligare dag i veckan restriktioner.

Försäljningspriserna gäller specifikt för nonstop-alternativ, men många anslutande resvägar kan också visa lägre priser än vanliga priser. Säten som säljs till försäljningspriserna är kapacitetsstyrda, vilket betyder att de billigaste platserna sannolikt kommer att säljas ut på enskilda flygningar.

Du kan få några söta erbjudanden från Houston om du är flexibel. (KHOU 11 Nyheter)

Många av sydvästra internationella rutter ingår också i försäljningen, men de här rutterna kommer med fler dagars restriktioner. Priser på dessa rutter varierar från $ 59 till ca $ 250 varje sätt, men är bara bra för flygningar på tisdagar och onsdagar under försäljningsperioden.

Oavsett detaljerna måste bargainsökare agera snabbt för att häva priserna. lokal tid i stadens avgående flygning. (Full försäljning detaljer)

De som brukar Southwest tidigare försäljningspriser bör dock varnas att tillgängligheten av Southwest billigaste priser förefaller vara något mer begränsad än i tidigare försäljning. Priserna på $ 49 visas i de flesta dagar på de annonserade rutterna, men de visas inte alltid på varje flygning, enligt en snabb kontroll av transportörens webbplats tidigt tisdag morgon.

Med hjälp av flygbolaget Boston Baltimore-väg som ett exempel var de 49 biljettpriserna på bara tre av flygbolagen 10 non-stopflygningar den 1 november (onsdag). Priser på fem av dagen andra flygningar gick för en låg låg $ 69 medan två andra sålde för $ 150 en väg. En dag senare var dock nio av Southwests 10 dagliga flygningar från Boston till Baltimore till salu för 49 dollar från tidigt tisdag morgon.

Du kan hitta korta flyg från Houston Hobby till städer inklusive Dallas och New Orleans för $ 49 varje sätt. För under $ 100 kan du få envägsflyg till platser som Atlanta och Chicago. Längre flygningar kommer att köra dig $ 129 och du kan även flyga internationellt för mindre än $ 140 varje sätt.

Andra vägar visade den breda tillgängligheten som har hjälpt till att göra Southwest två gånger om året så omsorgsfullt. En platscheck av Southwest San Francisco till Los Angeles för samma dag (1 november) visade att alla 10 dagarna var tillgängliga för $ 49 från tidigt tisdag morgon. Detsamma gällde alla 10 flygningar i motsatt riktning för 7 november (en tisdag).

Priser på vissa rutter Går Man Ner I Vikt sjönk ännu lägre än de annonserade biljettpriserna. Flyg mellan Spokane, Wash, och Boise till exempel sålde för så lite som 92 dollar rundresa tidigt tisdag morgon. Samma sak gällde för en handfull andra vägar, inklusive ett begränsat antal $ 90 flygresor för Southwest-flyg mellan Chicago Midway och Minneapolis / St. Paul.

Avhämtningen: Medan försäljningspriserna är allmänt tillgängliga via försäljningsfönstret, kommer kunder med störst schemaflexibilitet att ha det bästa till att säkra de lägsta annonserade biljettpriserna. Ändå ska flygare komma ihåg att de billigaste platserna sannolikt kommer att börja sälja ut så snart försäljningen går vidare.

Den breda biljettförsäljningen har blivit en häftklammer för sydvästra. Det har rullat ut liknande tre dagars försäljning Går Man Ner I Vikt varje juni och oktober under de senaste åren. En försäljning från juni 2015 visade sig så populär att den kraschade Southwest-webbplatsen, vilket ledde till att transportören förlängde den särskilda försäljningen med ytterligare 24 timmar.

I tidigare iterationer av försäljningen tidigare detta årtionde pekade sydväst till biljettgränser. Till exempel köpte Southwest säljningar flygningar på 500 mil eller mindre på $ 49 varje Gå Ner ett Kilo I Veckan gång och ökade därifrån. Flygningar på 501 till 1000 mil kostar $ 99 varje väg och flygningar på 1 001 till 1 500 mil kostar $ 129 vardera. Flyg på mer än 1 500 miles gick för $ 149 varje sätt.

Medan Southwest har avslutat den exakta miljondelen av sin stora försäljning, motsvarar de senaste versionerna den tidigare distansbaserade försäljningen. Bärarens fyra annonserade försäljningsprisnivåer $ 49, $ 79, $ 129 och $ 149 varje sätt liknar de priser som erbjuds på distansbaserad försäljning av år tidigare.

Oavsett detaljerna kan resenärerna annonsera resepaket så låga som $ 98 på korta sträckor. Även på flygbolagets längsta längdskidspår är priserna så låga som 258 dollar.

Om du redan bokat ett flyg som nu är tillgängligt till en lägre biljettpris, säger en talesman för Southwest Airlines att kunderna kan boka om till lägre pris och prisskillnaden kommer att hållas för framtida resor.