Kampen börjar med att låta pistolägare bära över statliga linjer

Hennes historia är lite annorlunda än vad hon samlade mot söndag. 38, en proposition som introducerades i januari som skulle tillåta lagliga skjutvapenbärare från något tillstånd att bära en dold skjutvapen i någon annan stat.

‘Det är en sådan fara med, du vet, dölja bär ömsesidighet eftersom vissa av de stater som har svagare vapenlagar, kommer människor att få komma från dessa stater till andra stater som har starkare vapenlagar och särskilt för de allvarligt psykiskt sjuka eller inhemska missbrukare, säger McBath.

FÖREGÅENDE: Ga. Congresswoman Eleanor Holmes Norton kallade det ironiskt att Går Man Ner I Vikt en av Gå Ner I Vikt På En Vecka de lagstiftare som införde Gå Ner I Vikt På En Vecka räkningen är också en Freedom Caucus-medlem vars mantra är ‘lokal kontroll över lokala angelägenheter’.

NRA och en kongressrapport, medan pistolägandet har stigit till en helt och hållet hög, har nationens totala våldsbrottsfrekvens fallit till 40 år låg.

FÖREGÅENDE: Vapenraffel brukade pressa för utökade vapenrättigheter i Va.

Numbers spiked 2015 till 162 mord. Antalet föll något förra året till 135 mord. Båda är fortfarande mindre än de 301 mord som registrerades 1997.