Kampanjgrupp upprättad mot utveckling av 50 semesterboende i Langdale Wood utanför Blackmore Park Road

Men ledaren för Malvern Hills District Council (MHDC) har avslagit denna påstående och sagt att femårsplanen inte har något inflytande över planeringshänsyn.

Walton sa: ‘Det här är en riktigt märklig, eftersom planeringen inte borde godkännas, men det är påtryckt att det görs för att Tories, hos MHDC, har stött gruppen Three Counties som en del av deras strategiska plan för året.

‘Vad vi’ efterlyser är att de i verkställande utskottet vid MHDC inte får rösta på ansökan som kommer att fattas före årets slut.

‘Att bara titta på webbplatsen finns inget sätt att bygga på men av politiska skäl kan det hända.’

Cllr David Chambers, ledare för Malvern Hills District Council, sade: ‘Att föreslå att någon planeringsansökan bestäms utifrån politiken är fullständig Går Man Ner I Vikt nonsens.

‘Vår femårsplan godkändes av rådet, inklusive medlemmar från alla parter, och utvecklas med input från och i full uppfattning av allmänheten.

‘Det innefattar ett strategiskt mål att stödja utvecklingen av Three Går Man Ner I Vikt Counties Showground eftersom den har stora fördelar Gå Ner ett Kilo I Veckan för lokalekonomin.

‘Planen är emellertid inte ett juridiskt dokument och har ingen grund eller hänsyn alls i bestämningen av planeringsansökningar.’

Cllr Chambers tillade att ansökan självständigt bedömts och granskats av planeringsofficer och kommer att bestämmas på grundval av dess fördelar när det gäller planeringskommittén.