kampanj lanserad

ASHLAND En ny kampanj lanserad av Ashland in Motion hoppas att uppmuntra samhället att shoppa på 29th Street-företag under semestern samtidigt som kunderna får möjlighet att vinna ett kontantpris.

Shop 29th St. kampanjen, som började på fredag, består av en tomt för chansen att vinna $ 1000. Shoppare kan gå in i tomten genom att spendera $ 5 eller mer hos någon återförsäljare eller serviceindustri som ligger på 29th Street mellan Carter Avenue och Blackburn Avenue, som alla har påverkats negativt av pågående konstruktion.

Konsumenterna kan sedan skicka in sina kvitton från köp till Ken’s 29th St. Express Mart, lokaliserad på 954 29th St.. Det finns ingen gräns för antalet poster och kunder kan lämna in kvitton för varje transaktion som gjorts på en deltagande plats.

Deltagarna måste också inkludera deras för- och efternamn och ett telefonnummer på varje kvitto. Raffeln kommer att löpa genom 22 december och en teckning för $ 1000 vinnaren hålls den 23 december.

Ashland in Motion Director Whitney Lowe sa att tanken bakom kampanjen är att uppmuntra samhället att stödja de 29: e Street Business som har sett en nedgång i beskydd sedan byggandet i området började i början Gå Ner ett Kilo I Veckan av maj.

Den kommunala konstruktionen, som är ett federalt bemyndigat projekt, är utformat för att omdirigera stormvatten från avloppsverket till Ohio Gå Ner I Vikt Snabbt River genom att installera 48 tums avloppsrör. Projektet beräknas fortfarande inte vara färdigt förrän nästa maj.

‘Vi hoppas att detta uppmuntrar människor att ha dessa företag i åtanke denna semestersäsong och fördöma dem och åka dit avsiktligt. Inte bara för tomten men med avsikt att stödja den affären,’ sa Lowe.

I oktober beviljade Ashland Board of City Commissioners Ashland in Motion $ 5 000 i medel för att direkt förespråka de drabbade företagen. Fonder till tomten tilldelades genom bidraget tillsammans med ett bidrag på 500 kronor som gjordes på uppdrag av lokala ideella organisationer, Build Ashland.

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Går Man Ner I Vikt Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyds stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. En stor överdos rapporterad. Rådsmannen anklagad med en prövningsbrott strax efter skyldig åtal mot metavgifterBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra ‘Bax’ arv kommer att leva på West CarterDowntown Ashland fastigheter och en urban renaissanceGirls Sweet Sixteen anteckningsbok: Familjaffär för Lady LionsBoyd-lärare förenar sig för att gå in