Kammaren uppmuntrar till lokala semester shopping

Verkställande direktören för Cold Lake Regional Chamber of Commerce uppmanar invånarna att göra sin semester shopping på lokala butiker i år.

har haft flera nya butiker öppna i Cold Lake under de senaste 12 till 18 månaderna, vilket ger konsumenten större alternativ, noterade Sherri Bohme.

Dessutom kan många av våra lokala företag specialbeställningsartiklar som de inte har på lager, och oftast är det billigare än att handla online för samma sak. en artikel som skrivits för flera år sedan sa Bohme att varje dollar som spenderas lokalt cirkulerar mellan sex och 15 gånger. Till exempel kan en dollar som spenderas i en detaljhandel användas av butiksägaren att betala hyra till en hyresvärd, som då kan använda den dollarn för att köpa gas. Gasstationsägaren använder då dollarn för att köpa något i hårdvaruaffären, och hårdvaruaffärsägaren kan använda dollarn för att köpa något på apoteket och så vidare.

den dollarn tas utanför vår stad, Gå Ner I Vikt På En Vecka att multiplikatoreffekten löser sig. viktig aspekt av att handla lokalt, säger Bohme i artikeln, är att företagare är samhällsmedlemmar, vänner och grannar som också bidrar till samhället på konkreta och immateriella sätt.

Exempelvis är de vanligtvis de som stöder samhällets senaste insamlingar Går Man Ner I Vikt för hockeylag, dans och gymnastikgrupper eller till och med förbättringen av vår hälso- och sjukvård genom program som hjärtan för vård och omsorg för att bara nämna några. Om vi ​​inte stöder lokalt företag är det osannolikt att de kan stödja samhällsorganisationer. sade kammaren främjar lokal shopping via e-post, sociala medier Går Man Ner I Vikt och liknande.

Försök också använda taggen: Arbeta här, bo här, spendera här när det är möjligt. shopping är en viktig aspekt av situationen, noterade Bohme.

det är lätt att sitta och din dator och beställa allt du behöver, du saknar chansen att se och känna objektet. är också andra nackdelar, sa hon.

förrätter, (det finns) fraktkostnader, och vad händer om det inte passar eller inte det rätta föremålet? Vem betalar returfrakten? Vad sägs om avgifter och importavgifter om de beställer från ett annat land till exempel? Hur vet du att kvaliteten är vad du förväntar dig? Vad sägs om leverans? Kanske kommer det inte i tid och du slutar behöva köpa något annat.