Kamloops man dör i krasch nära Princeton

motorvägar, inklusive en krasch nära Princeton som dödade en kamloops bosatt.

En talesman med RCMP South Okanagan Traffic Services kunde inte nås för kommentarer, men media rapporterar att en 57 år gammal Kamloops man dog lördagskvällen när en sydgående vit Mercedes lämnade motorväg 5A och kraschade ned en vall.

Fordonet landade på sitt tak och var delvis nedsänkt i vatten. RCMP föreslår hastighet spelat en faktor i olyckan. Den som har information är uppmanad att kontakta South Okanagan Traffic Services i Keremeos på 1 250 499 2250.

Lördag visade sig vara den mest trafikerade helghelgen som nödbesättningsmedlemmar deltog i olyckor på vägarna Coquihalla och Trans Canada.

RCMP Const. Lördag.

Föraren av ett av fordonen sa till polisen att hon korsade mittlinjen i kommande trafik men är inte säker på varför, sa Doucette.

‘Det verkar som att föraren kan ha somnat,’ sade han. Minst två personer togs till sjukhus med okända skador.

Närmare Kamloops, Fire och Rescue var upptagen med minst fem olyckor på lördag. Biträdande chef Andy Gå Ner I Vikt Snabbt Philpot sade att sex personer togs till Royal Inland Hospital när ett fordon rullade Gå Ner ett Kilo I Veckan av Old Merritt Highway. Sju personer reser i fordonet vid den tiden. En av de skadade flögs till RIH med flyg ambulans.

‘Det låter som att det i helikoptern skulle ha varit mest allvarliga’, sa Philpot och tillade Går Man Ner I Vikt att han inte kände till skadorna.

Knutsford bosatt Paula Pick sa att olyckan inträffade på ett dåligt hörn längs Napier Lake söder om Roche Lake exit.

Hon sa att det fanns flera ambulanser som kör fram och tillbaka från olyckan.

‘Det finns många olyckor (på hörnet)’, sa hon. ‘Och massor av näraolyckor.’

Hjulen markeras vid 60 km / h men bilister tar sällan dem vid den hastigheten, sa Pick.

Brandmän hade inte tidigare packats upp från övergången än de skickades till en bilkollision på Coquihalla söder om Logan-sjön. Philpot sade att besättningar avbröts på vägen, vilket vanligtvis innebär att ingen blev dåligt skadad.

‘Alla var förmodligen av sina fordon (när de första svararna anlände)’, sa han. Övriga olyckor var mindre.

Philpot sade att stort regn föll i regionen tidigt på lördag morgon och sannolikt gjorde vägklyftor. Fukten orsakar olja att yta på vägen efter en torr stavning.

Det kallare vädret har redan orsakat smutsiga förhållanden på Coquihalla minst en gång i förra veckan. Han sa att folk måste sakta ner när vägarna inte torkar.