En semesterfest att komma ihåg

Medan hon sjöng en rousing återgivning av Bells, loggade eleverna på Glen Paul School i Eureka öra till öra och jublade högt när de välkomnade jultomten till skolan den 16 december.

och personalen ser fram emot det varje år och det är alltid en av höjdpunkterna i hela skolåret, säger Glen Paul Principal Damon Collier. Att se leenden och spänningen på studentens ansikten gör allting värt och vi är skyldiga i denna semester jubel till Kiwanis.

Santa besök sponsrat av Kiwanis Club of Henderson Center är en årlig händelse på Glen Paul School, som erbjuder speciella dagskurser för svårt handikappade studenter på Cypress Avenue campus samt regelbundna utbildnings campus i hela Humboldt County.

Åtta klassrum bestående av 55 elever i åldrarna 9 till 22 deltog i förra veckans festliga fest, som också omfattade tårta och glass. Fortfarande ser ju Santa Claus, som delar ut gåvor till var och en av de unga som är närvarande, händelsens höjdpunkt, säger Collier.

alla våra studenter har möjligheter att besöka och få bilder tagna med santa, sa Collier. Kiwanis-gruppen är utmärkt för att ge oss gåvor som eleverna verkligen vill ha och behöver. Hela evenemanget är speciellt med sång, tårta, glass och en feststemning som vi sällan får dela i så stor kapacitet.

Kiwanis Club of Henderson Center har varit värd för semesterns gala på Glen Paul School i mer än 30 år. I år hjälpte medlemmarna av Kiwanis Club of Arcata också på händelsen.

i vår klubb njuter verkligen av denna händelse eftersom det är början på julen, vi tar med Santa och alla våra medlemmar donerar presenter till en eller flera av eleverna När de tar emot sin gåva från Santa, är det ren känslor från dem. Det rör bara ditt hjärta, säger John Friedenbach, omedelbar tidigare president för Kiwanis Club of Henderson Center.

Keith Rice, nuvarande Kiwanis president, sa att festen är förmodligen den mest njutna händelsen på året av klubbmedlemmar.

kan prata för alla, sade Rice, de älskar bara att komma ut här. Vi har exklubbmedlemmar som är i klubben, men de kommer ut bara för den här händelsen eftersom det är ett speciellt ögonblick här för barnen och för oss. Shelton kan nås på 441 0516.