En resa till södra karibien

Vår resa på Carnival Freedom Cruise Ship började vid Port Everglades. Port Everglades ligger i Fort Lauderdale och är hemporten till Carnival Freedom Cruise Ship. Friheten är det sista fartyget Carnival tillfogade sig sin erövringsklass. Den väger 110 000 lbs och 952 ft lång och rymmer 2.974 passagerare som seglar bort med oss ​​på vår underbara semester. Det var en vacker dag och vi var fulla av spänning som vi skulle påbörja en 8 dagars kryssning till södra Karibien.

På Port Everglades, kan Carnival du gå ombord på skeppet vid klockan 12.00. Vi var där tidigt tillsammans med många andra ivriga passagerare. Vi gjorde vår registrering online så det tog oss inte lång tid att få checkat in och ombord på skeppet. Vår lunch var redan förberedd så vi gick till Lido däck för att äta en bit. Alla passagerarna deltog i säkerhetsborren och vi satte segel runt 4:00.

Det finns inget som att sejla på ett kryssningsfartyg. Som barn bodde jag vid sjön mycket med min kusin och älskade båtliv och var på vattnet. När du är på ett fartyg finns det en känsla av lugn och avkoppling jag kan inte komma någon annanstans. Fantastiskt blått vatten, underbara solnedgångar, god mat och oändliga mängder aktiviteter gör kryssningar till den perfekta semestern för mig.

Carnival Freedom kryssningsfartyg är utrustat med 3 pooler, en 3-däck vridning vattenrutschbana, 12 ‘x 22’ poolside jumbo skärm, spa i världsklass, gym, minigolf, jogging spår, volleyboll, basket och så många fler aktiviteter att utforska. Du kommer verkligen aldrig att bli uttråkad på Carnival Freedom.

Vår första anlöpshamn var St Thomas. Vi hade varit i St. Thomas flera gånger, men jag älskar St Thomas. Det finns alltid något att göra och se och låt oss möta det, om du behöver göra lite shopping, kommer du inte hitta en bättre plats för taxfree shopping. Medan du är i St Thomas ska du gå till Magans Bay. Med sitt vackra klara vatten, vita sandstränder och palmer har Magans Bay fått namn av National Geographic som en av världens 10 bästa stränder.

Nästa stopp San Juan, Puerto Rico. San Juan är en vacker plats med otrolig spansk arkitektur. Besök Old San Juan och gör lite shopping, synhåll på de koloniala fästningarna El Morro och Cristobal eller äventyr till regnskogarna.

Antigua är nästa vackra hamn på Carnival Freedom Cruise Ship. Besök en av sina många underbara stränder, ta en zipline canopy turné, tur på ön på ATV eller 4×4 fordon, eller snorkla och segla på en katamaran. Alla dessa är stora aktiviteter som ger massor av roliga.

Vår nästa hamn på friheten var British Virgin Island, Tortola. Tortola är lite mindre och mer avslappnad men har fortfarande mycket roliga aktiviteter. Dyk, simma med delfiner, kajak, segla bort och se BVI till sjöss, eller bara slappna av på stränderna är alla dagar fulla av roliga. Jag tror faktiskt att det här var min favorithamn eftersom det gav mig mer tid att vila och uppskatta den natursköna utsikten Tortola har att erbjuda.

Vårt sista stopp var Nassau i Bahamas. Vi hade varit i Nassau några år tillbaka och blev förvånad över att se hur mycket den hade vuxit. Nassau är alltid ett populärt stopp för karnevalen. Besök Blue Lagoon och lounge på stranden eller se delfinerna. Ta en glasbåt båttur, parasail och naturligtvis måste du gå till Paradise Island och besöka Atlantis. De har det mest fantastiska akvariet med mer än 50 000 fiskar och 200 arter. Atlantis har också en Aquacenture vattenpark på 141 hektar som definitivt kommer att hålla dig upptagen hela dagen.

Carnival Freedom Cruise Ship är ett utmärkt sätt att se många platser på en semester. Förutom att älska att segla på skeppet och leva livet till sjöss i några dagar, älskar jag att uppleva en mängd olika platser på semester. Friheten erbjuder så många fler alternativ med en västra och östra resväg som är lika åtgärdspakad. Utforska alla destinationer som Carnival Freedom har att erbjuda.

Alla behöver uppleva en kryssning semester minst en gång i sitt liv. Carnival Cruise Lines är känt för sina budgetvänliga kryssningar som catering till familjer och unga par. När man överväger allt som ingår i priset på en kryssning, är de flesta överraskad att se hur prisvärd en Carnival kryssning är för sin familj. När du letar efter din nästa stora semester, överväga att ta en kryssning på Carnival Freedom kryssningsfartyg.