En Rambling Goddess ‘Story

Jag fick inte tillräckligt med sömn i helgen. Jag vet inte var du ska börja eller kommer ihåg var du ska. Var det torsdag, fredag? Svälja hela, i lust, i kön.

Jag var äntligen borta från min jävla tid och hade inte kunnat se Jeff, med projekt och allt.

Jag firar verkligen inte (eller önskar jag antar att jag ska säga) helgdagar. Jag vet inte varför. Jag antar inte att jag tycker att det är dumt att hålla en dag för festligheter, jag tror bara att det borde finnas en riktigt bra anledning att göra det.

Det är där det blir knepigt. För att jag gillar att dyrka och cooed över. 🙂

Men du behöver verkligen inte. Och jag kommer verkligen vara okej om du inte får mig en gåva eller vad som inte. Jag antar att det kommer ner till att komma från ditt hjärta, eller om det bara är tvungen att vara ‘, det är en semester’ känsla. Om du vill komma tillsammans och ha familjidag, då fab. (Även om du fortfarande har aglaia, gömmer du dig i hennes rum på övervåningen efter en timme ‘hur går skolan?’ Hur mår du samtal.) Och födelsedagar. Tillbaka till födelsedagar, yaa, det är allt bra, låt oss komma ihop, kanske reflektera personligen på vem du är och var du vill vara yadda yadda.

V dag. Det är nästan en kliché för att säga det, men jag är en av de som tror det är bara en annan Hallmark-helgdag. (Nej, verkligen.) Och jag har en pojkvän, och jag menar uppriktigt det. Det stör inte mig när jag är singel och hoppas att min pojkvän inte försöker göra hela choklad och blommor sak när dagen kommer. (Även om jag fortsätter att säga att jag inte är en blomma som en gal;) MEN jag don ‘t vill att du slösar bort dina pengar, på något som bara kommer att dö. Jag vill hellre spendera tid med dig. Dagen själv har ingen särskild betydelse. Jag fick Jeff ett kort, och han fick mig också (ahem, tillsammans med vanligt dussin rosor) och vi gick ut på middag trots min obejections (han hade ett stort projekt på grund av nästa dag.) Kortet, BTW var väldigt sött (och min var särskilt gushy men förhoppningsvis inte alltför så, jag är inte den typen person;) Jag berättade för honom att han betyder en mycket för mig. (Det är inte för gushy är det?) Det är sant.

När jag slutade på jobbet torsdag gick jag praktiskt taget ut i Jeffs armar med ‘knulla ögonen’. Stjärt av att ha sex Jag var bekväm med att vara i mitt hemligaste tillstånd (det är synd att jag är på min högsta nivå medan Jag är på min tid.) Jag kunde inte vänta mig att förvåna honom. Kanske det låter inte som en stor sak, men för första gången i mitt liv utförde jag ett handarbete för att slutföra. Haha, jag gjorde det låta allt viktigt och stort, och allt kommer ner till ett handjobb. Med andra hade det kanske varit tekniken, men samma osäkerhet som jag upplevde med misslyckade slagjobb var som när jag äntligen gjorde (få ett stort svar;). 😉

Och samma sak med en handjob.

Det är inte så att de inte vill, men det är inte omedvetet hur det skulle gå över. Och det verkar som en så liten dum sak att fokusera på, men det var som att han verkligen litade på mig och kände mig bekväm med mig, att göra det. Jag vet inte.

Efter det var han uppenbarligen väldigt avslappnad, men jag var fortfarande riktigt revved upp och kommer inte att låta oss gå och lägga sig ganska ändå;) Så jag gav honom bara så lång och sensuell massage. Innan jag inte tror att knappt någon av oss kan innehålla oss själva.

Uppvakta. Det var förmodligen det bästa könet i mitt liv.

Fredag ​​kväll var en natt av fester. Började med att delta i en mycket obekväm kegparty där jag visste att ingen ‘tog emot de få jag kom med. Det var en vän till en vän (den inledande vänen, som en vän mer genom förening än någon riktig’ vänskap ‘.) Vi var också mycket överdriven (för att vi åkte till en TG senare på natten) så att jag också kände mig väldigt osäker. Inget som att hänga ut en persons hus, med oförsonliga tjejer som stirrar på dig (vem fan är du och varför dricker du min öl?) medan de har på sig jeans och tröja, och jag har blivit utrustade med svarta byxor, stövlar och en skyfri tank.

Därifrån gick vi till en ‘mary jane’ fest från en av våra pant vänner. Detta var mycket bekvämare för mig. Jag hade bara haft en öl och en halv på första partiet, men det hade varit veckor sedan jag drack öl, och jag tror att det påverkar mig. Jag såg inte någon kruka, men bara en massa söta alternativ (och det var mestadels pojkar där). Jag tycker att tjejer gör mig obekväma. 😉 Haha, ja ja, vi var övertryckta igen, men den här gången var det bara en massa roliga kärleksfulla killar som spelar rolig musik istället för popsubshit skräp. De var också mycket vänliga och fulla av jello skott! Haha, jag kände mig så dålig, vi kom och tog en massa skott och sedan lämnade. 😉

Jag hade inte tänkt mig att stanna där, men alla var upphetsade efter en liten chi-åtgärd, för jag hade lovat dem rom och cola. Och det gjorde vi. Heidi, bara och jag stannade, medan de andra ledde till Phi Tau. Jag taggade med Heidi och gjorde lite dans, då efter några drycker gick vi till Phi Tau. Vid den här tiden började öl, jello skott och rom spela de mindre roliga biverkningarna av alkohol, så jag bodde inte länge efter att göra lite strobe ljus och hej hej handling med slumpmässiga pojkar.

Tillbaka till sig chi gick jag (för att Jeff alltid är det bästa stället att vara.) Bröt i (jag visste koden;) hjälpte mig till sitt kök och började vattenprocessen. Jag är mycket medveten om när jag kommer hem på kvällen att det är vatten som kommer att rädda mig från att hängas över, så jag gick upp och följde några riktigt roliga asiatiska matlagningskonkurrenser medan du läste vatten och lyssnade på ‘killen pratar’. Tre koppar av vatten senare gör Jeff ‘kanonkulor’ med resten av romet, med efter skott av cola (en cola som är!) Jag ser på honom som ‘oh gud, jeff!’ cuz han döper hela flaskan.

Jeff är självklart oerhört full och fortsätter att be mig om att stanna och dricka med honom (jag sticker i närheten av mitt vatten!). Jag vill bara sova, så äntligen har han slutat flaskan och vi sätter oss ner till sova.

Vi båda faller rätt att sova. (ha.)

Lördag morgon är vi som kaniner, och det är underbart, och han berättar för mig att jag är hans bästa vän.

Jag lämnar för att ha en ganska oändlig dag, utmattad. Och yadda yadda, min bartender på min restaurang vill komma med min skräp trots hela pojkvännen.