En psykolog säger tidigt julmusik är ohälsosamt

Det visar sig att illamående känner att du hörs ‘Jingle Bells’ när som helst än December är inte bara du. Olämplig julmusik är dålig för din mentala hälsa, åtminstone enligt klinisk psykolog (och tidigare exorcism överlevare?) Linda Blair . Det är oklart huruvida det finns några faktiska studier för att backa upp denna påstående, eller bara anekdotiska bevis på att människor har psykiska störningar i Starbucks. Blair säger att låtarna påminner oss om att stressas på semestern. Okej, rättvis nog. Men jag skulle hävda att det finns många andra påminnelser att börja bli stressade över semestern. Den obevekliga semestermarknadsföringen börjar så snart det första lövbladet faller till marken.

‘DET’ ÄR INTE FÖRTIDIGT ATT STARTA FÖR KÖP, ‘Praktiskt taget varje reklambälg, stryker klädsel och bitar av artificiellt holly ned i halsen.’ Du kommer att behöva spendera en hel del pengar för att få kärleken till din familj! Bättre start nu eller dina barn kommer att hata dig och växa upp för att vara junkier! ‘

Så även om mina öron på något sätt skulle kunna sparas från en för tidig Feliz Navidad eller två, kommer det inte att komma undan den överväldigande omnipresensen av semestern. Redan har Targets hemsida en tagline på deras hemsida som säger ‘Få din Juldekoration nu. Yule var glad du gjorde. ‘ Julmusik vann inte oss, för vi är redan förlorade.

För mer utcheckning Vad är bra eller dåligt för dig nu? (11/04/2017) och vad dumt är trender nu? (11/04/2017).

Prenumerera på vår YouTube-kanal och kolla in Weird Hur alla president Donald Trump Knows missbrukar några nyheter och tittar på andra videor som du inte ser på webbplatsen!