En Orphan Black Resurrection

Varje vecka uppfyller seniorreporteren Natalie Abrams ditt behov av TV-skopor.

Varje vecka uppfyller seniorreporteren Natalie Abrams ditt behov av TV-skopor. Annars kommer Sarah att ringa på en osannolik allierad i hennes strävan att få sin dotter tillbaka. Och ta en titt på detta foto mycket noggrant. Du kanske märker att något är lite av med Cosima.

Jag kan inte tro att det bara finns två episoder kvar av Psych! Vad kan du säga om serien finalen? Harold Visans sista timme kommer att vara nostalgisk när Shawn och Gus återvänder till sin gamla gymnasium för att lösa ett ärende. Men det kommer också att se framtiden, som Shawn anser avståndet som nu skiljer honom från Juliet. Skulle du vara orolig? Tja, finalen heter ‘The Breakup.’ Gör av det som du vill!

Något hur jag mötte din mors finale scoop? Liam Fans borde inte oroa sig för en Sopranos esque cut till svart eller på annat sätt tvetydigt slut. Seriechef Pam Fryman berättar att den en timmen närmare kommer att sätta upp allt i en fin, definitiv båge, om Moderen är död eller inte. ‘Du ‘Jag ser vad som händer med alla’, säger hon. ‘Vi försökte verkligen knyta upp varje lös slutning vi kunde tänka på, svara på alla frågor som vi har frågat och inte svarat. Det är bara mycket tillfredsställande.’ Vem är den sista scenen? Frymans läppar är förseglade, självklart, men hon retar att ‘sista minuten eller så kommer verkligen att sitta med dig’.

Vad är nästa för Cary och Kalinda nu att de sover tillsammans på The Good Wife? Brad Deras förtroende är ett stort hinder för de två att övervinna, och det blir inte lätt. ‘De’ handlar om företagshemligheter på många sätt och ‘de är aldrig säkra på om företagets hemlighet är sant eller falskt’, säger verkställande producent Robert King. ‘[De är] älskare som faktiskt har en anledning att vara älskare, men det är inte säkert om de litar på varandra.’

Kan du berätta någonting om SVU-episoden regisserad av Mariska Hargitay? John Även om Alec Baldwin är gästspelare, förväntar sig inte Jack Donaghy att dyka upp. (Hans karaktär, tidningskolonnisten Jimmy MacArthur, delar mer DNA med Baldwins karaktär i Glengarry Glen Ross, vilket får en trevlig liten hyllning.) Och även om ‘Jimmy Mac’ flirter med Benson under sin första intervju, förväntar sig inte gnistor. Faktum är att när hans rubriker stämmer överens med Bensons våldtäktsundersökning blir sakerna uppvärmda på ett helt annat sätt.

Finns det någon chans att Damon och Elena kunde botas på The Vampire Diaries? Karyn En bot är en säker satsning, men det kommer inte att komma direkt vilket är dåliga nyheter för vem som helst av vamparna i Damons väg. ‘Han kommer bara att försöka äta alla’, säger Ian Somerhalder. När Damon har blivit förödd, kommer någon annan (läs: en häxa) troligen att spara dagen.

Glenda Nu när Slade gjort sina avsikter, kommer Oliver att oroa sig för att hans förhållande till Sara sätter henne i fara. Även om de ‘kan övervinna den hastighetsstötningen för nu, skulle paret kunna skilja på sätt (på fler sätt än en) längs linjen.’ Där de är just nu är det inte där de kommer att hamna i slutet av året, ‘Den verkställande producenten Marc Guggenheim retas.’ Vilken mer scoop på Dawson på Chicago Fire? Caro På grund av hennes ambition att vara brandman, leder Dawsons förhållande till Casey till klipporna. I själva verket återvänder Dawson till en stuga i skogen för att utvärdera sina möjligheter. När hennes avbrott avbrutits av ett äldre par måste hon rädda från en dödlig situation, kommer Dawson att lära sig hur mycket hon verkligen bryr sig om Casey. Tyvärr vill hon fortfarande det nya jobbet. Vilken ska hon välja? Snälla berätta för dig att du pumpade Yunjin Kim för Mistresses scoop vid Lost-evenemanget. Sarah gjorde jag, och hon spredde en del saftig intel om förra året ‘s’ Vem blev skjuten? ‘Cliff Hanger.’ Vi hämtar med säsong 2 åtta månader [senare] efter att dammet löser sig och vi är ‘alla levande’, hon säger. (Goda nyheter för Elizabeth och Sam!) Medan den nya säsongen lovar mer sexig roligt ‘Nu när jag är fri och singel finns det många män’ säger Kim att den närmaste dödsupplevelsen kommer att påverka. ‘Det finns fler skikt att skalla för Karen, och hon går till en mycket mörk plats, mörkare än förra säsongen ‘, säger hon. Mörkare än villigt döda någon och sova med sin son ?!

Jag är så upphetsad för Royal Pains att komma tillbaka! Vilken scoop har du om Season 6? Ron Divya kommer att vara i full mamma när showen återvänder och hämtar flera månader efter hennes barns födelse. slåss en ny patient för att landa den perfekta barnflickan!) Men oroa dig inte: Season 6 premiären kommer att blinka tillbaka till henne att föda. Och det är tillräckligt att säga, hur och när hon går in i arbetet blir överraskande.

Blindobjektvarning! En ledande dam på en älskad, långvarig nätverksutställning kommer att upptäcka att hon är gravid i säsongens finale. Behöver du en annan ledtråd? Den aktuella showen visas någon annanstans i den här kolumnen. Slå på kommentarerna med dina gissningar!

Vilken scoop på Switched at Birth final? Chloe Det är en doozy, det är säkert! Timman är åtgärdspaket, bokstavligen med en karaktär som blir beat up, en annan blir fysiskt hotad och en duo du kommer att gråta! Komma ner och smutsiga.

Mega Rave: Jag är jävla nära att riva upp under måndagens Hur jag träffade din mor, som innehöll ett ‘Two Minute Date’ stilspårningsskott som detaljerade vad som hände med sådana sekundära tecken som Jennifer Morrisons Zoey och Alexis Denisofs Sandy Rivers . Vi lärde oss även blah blahs namn!

Mini Rant: Nu när Juliette har blivit inslagna i Rayna s snoozefest av en historia, varför tittar jag fortfarande på Nashville?

Den här veckans rekommendation: Parker och rekreation (torsdag klockan 8:30 på 30:30 på NBC) Det är Galentins s Day, vår favorit av Leslie har gjort upp semester. Men nu när Ann är borta, kommer damafesten att ha samma inverkan?