En omfattande guide till Pattaya Thailand

Monger huvudstad i Thailand, Pattaya är en liten strand som vänder mot staden som utvecklar sina vingar till boom i en storstad. Med över 4,4 miljoner besökare som besöker platsen varje år, nästan 2/3 av dem, älskar att utforska nattlivet i staden. Pattaya handlar om att njuta av den bästa fasen i ditt liv specifikt med alla de stygga och förvirra ungdomsplaner i ditt sinne. Platsen är för både unga och gamla, för par, individer och familjer. Kolla in informationen för att hålla dig uppdaterad om din resa till Pattaya.

Pattaya Soapy Massage Parlors

Boastings av några av Thailands bästa Soapy Massage Parlors, det är ett måste för resenärer att få minst en sådan massage. Faktum är att öppettiderna är senare och öppna efter kl. 23.00 för att erbjuda tidiga morgonpartier. Så, om du vill festa hårt till morgon, välkomnar nattklubbarna i Pattaya dig med öppna armar.

Vissa platser i PattayaFör små besök

Det kan vara något skrämmande för nya besökare, men Soi 6 är verkligen en plats för kortare nöje. En promenad längs gatan leder dig till handling på plats. Men om du är bekväm, besök sedan Beach Road. Du kan säkert välja tjejer för datum, nattutflykter och utflykter.

Pattaya Go Go Bars

Det finns flera gogo barer i Pattaya som ständigt öppnar och stänger på sina egna villkor. Du kan njuta av de bästa cocktailsna, öl, vin och olika drycker som du föredrar och smakar. Ett perfekt sätt att tillbringa sena nätter med vänner!

Pattaya ölstänger

Pattaya Beer Bas är populär och möjligen mer än de som finns i Bangkok. De är i grunden spridda längs Soi 7, 8 samt gågatan. Med skryt av en stor folkmassa, är platsen en äkta en att besöka.

Muay Thai Matches

Dessa Pattaya barer är inte bara bra för att dricka eller plocka tjejer, de erbjuder också fantastiskt hjärtslagande underhållning. De öppnade stängerna av värd Muay Thai matcher för turistmål och de som är vågiga nog kan också delta.

Pattaya Budget Friendly Hotell

Medan dina vänner kan berätta att du ska packa dina väskor, nå dit och leta efter ett hotell. Vi kommer att råda dig att göra det på förhand, istället för att slösa bort tiden över dessa saker. Det blir bra om du söker efter de billigaste hotellen i Pattaya och gör din bokning online innan du når ditt resmål för en enkel och enkel vistelse. Han valde de billigaste hotellen i Pattaya för att göra hans resa kostnadseffektiv och äventyrlig.